Νέα ταινία του Δράκουλα στον ίδιο δρόμο επιτυχίας του Invisible Man
News

Νέα ταινία του Δράκουλα στον ίδιο δρόμο επιτυχίας του Invisible Man

To Monsterverse που είχε σκοπό να δημιουργήσει πριν από μερικά χρόνια η Universal, πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά την μέτρια αποδοχή που είχε το Mummy με τον Τομ Κρουζ.

Το πλάνο άλλαξε εντελώς και η στροφή 180 μοιρών μας έφερε το Invisible Man σε συνεργασία μετα Blumhouse Studios που με μπάτζετ μόλις επτά εκατομμυρίων δολαρίων έχει φτάσει τα εκατό εκατομμύρια σε εισπράξεις μέσα σε 10 μέρες.

Έτσι, μετά τη συμφωνία που υπάρχει ήδη με τον σκηνοθέτη του Aquaman, James Wan, για μία ταινία με κάποιο από τα περίφημα «τέρατα» της Universal, έγινε γνωστό ότι προχωράει και νέα ταινία του Δράκουλα!

Τη σκηνοθεσία έχει έχει αναλάβει η Karyn Kusama (Destroyer, The Invitation) και το σενάριο οι Matt Manfredi και Phil Hay που έχουν συνεργαστεί άλλες δύο φορές με την Kusama.

To στούντιο του Jason Blum έχει παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες την τελευταία δεκαετία, όλες τους με πολύ μικρό μπάτζετ. Ανάμεσα τους τα Paranormal Activity, Insidious, Sinister, Ouija και Purge, ενώ είχε υποψηφιότητες για όσκαρ καλύτερης ταινίας με τα  Whiplash, Get Out καιBlacKkKlansman.

To Invisible Man με την Ελίζαμπεθ Μος προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ