The Last of Us: Θα γίνει σειρά στο HBO από τον δημιουργό του Chernobyl
News

The Last of Us: Θα γίνει σειρά στο HBO από τον δημιουργό του Chernobyl

Μετά το τέλος του Game of Thrones το HBO βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση της επόμενης μεγάλης επιτυχίας του και η επόμενη δοκιμή θα γίνει με την τηλεοπτική μεταφορά του video game, The Last of Us.

Η σειρά βρίσκεται αυτή την εποχή στα πρώτα στάδια της δημιουργίας της με τον δημιουργό του Chernobyl, Craig Mazin, να έχει αναλάβει το σενάριο αλλά και την παραγωγή μαζί με τον δημιουργό του παιχνιδιού Neil Druckmann.

Όπως γίνεται πάντα σε αυτά τα μεγάλα πρότζεκτ, θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να φτάσεις στις οθόνες μας αφού πρώτα θα πρέπει να περάσει από το στάδιο του πιλότου. Η σειρά αποτελεί το πρώτο πρότζεκτ του Mazin μετά το Chernobyl που σάρωσε τα βραβεία με δύο Χρυσές Σφαίρες και δέκα Emmy.

Το The Last of Us είναι ένα video-game δράσης περιπέτειας και επιβίωσης που αναπτύχθηκε από τη Naughty Dog και διανέμεται από την Sony Computer Entertainment. Κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 3 στις 14 Ιουνίου του 2013. Μία βελτιωμένη εκδοχή του κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά, στις 4 Ιουλίου για το PlayStation 4, με τον τίτλο The Last of Us Remastered.

Ο παίκτης χειρίζεται τον Joel, έναν άντρα στον οποίο ανατέθηκε να μεταφέρει με ασφάλεια ένα νεαρό κορίτσι, την Ellie, μέσα από τις μετα-αποκαλυπτικές Η.Π.Α. σε μία ομάδα επιζώντων. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τίτλους των τελευταίων ετών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια παγκοσμίως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ