Υπάρχει βάση στη φήμη που θέλει τον Χένρι Κάβιλ να αναλαμβάνει το ρόλο του Wolverine;
News

Υπάρχει βάση στη φήμη που θέλει τον Χένρι Κάβιλ να αναλαμβάνει το ρόλο του Wolverine;

Τις τελευταίες ημέρες μία κινηματογραφική φήμη σαρώνει το internet και θέλει τον Χένρι Κάβιλ σε συζητήσεις με τη Marvel για αναλάβει τον ρόλο του Wolverine και μάλιστα να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη δεύτερη ταινία της Captain Marvel που θα κάνει πρεμιέρα το 2022.

Όσο και να ψάξει κανείς όμως, δεν θα βρει μία αξιόπιστη πηγή για το συγκεκριμένο θέμα. Η φήμη ξεκίνησε από το άγνωστο site Digital Weekly και πήρε διαστάσεις όταν την ανέφερε το κουτσομπολίστικο JustJared.

Επειδή όμως οι μέρες έχουν περάσει και κανένα από τα μεγάλα site που ασχολούνται με θέματα του Hollywood, όπως το EW, το Deadline, το Variety και το Holywood Reporter δεν έχουν μπει στη διαδικασία να το αναφέρουν καν, θα πρέπει μάλλον να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον δεν υπάρχει θέμα.

Ο Χένρι Κάβιλ αυτή την εποχή είναι απασχολημένος με το Witcher του Netflix και λογικά θα ασχολείται με την επιτυχημένη σειρά και για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Δεν λέμε βέβαια σε καμία περίπτωση ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει παράλληλα, αν και είχε δηλώσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι θέλει να συνεχίσει στο ρόλο του Superman για την DC.

H Marvel από την άλλη πλευρά σίγουρα θέλει ένα πρόσωπο που θα την οδηγήσει στην επόμενη δεκαετία ταινιών, τώρα που τόσο ο Robert Downey Jr. αλλά και ο Chris Evans είπαν αντίο στο MCU. Μετά λοιπόν την απόκτηση των δικαιωμάτων για τους X-Men θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ο ηθοποιός που θα αναλάβει τελικά τον ρόλο του Wolverine στο μέλλον θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το MCU.

Η τελευταία ταινία που περιλάμβανε τον Wolverine ήταν φυσικά το Logan με το οποίο ο Χιού Τζάκμαν είπε αντίο στο ρόλο, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ