Νέο μυστηριώδες πρότζεκτ του Star Wars στα σκαριά από τη Disney
News

Νέο μυστηριώδες πρότζεκτ του Star Wars στα σκαριά από τη Disney

Ο χάρτης των επόμενων ετών στο σύμπαν του Star Wars βρίσκεται ακόμα σε στάδιο μελέτης από τη LucasFilm και τη Disney, που προχωρούν πολύ προσεκτικά και θέλουν να είναι 100% σίγουροι πριν δώσουν το πράσινο φως σε κάποιο πρότζεκτ.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, αυτές τις ημέρες έκλεισε η συμφωνία με τον σκηνοθέτη J.D. Dillard και τον σεναριογράφο του Luke Cage, Matt Owens, για να δουλέψουν πάνω σε κάτι που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί,  αν θα πάει για τους κινηματογράφους ή για την streaming πλατφόρμα της Disney.

Φυσικά, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες ούτε για τους χαρακτήρες, αλλά ούτε και για την εποχή που θα επιχειρήσει να καταγράψει αυτό το νέο πρότζεκτ.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή στο σύμπαν του Star Wars είναι ότι δεύτερη σεζόν του Mandalorian α κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και η σειρά του Όμπι Ουάν  με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Οι ημερομηνίες για τις επόμενες ταινίες του Star Wars που ακόμα όμως δεν ξέρουμε ποιες είναι έχουν τοποθετηθεί στον Δεκέμβριο του 2022, του 2024 και του 2026 αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ