Μπεν Άφλεκ: Άφησε τον Batman γιατί θα πέθαινε από το αλκοόλ
News

Μπεν Άφλεκ: Άφησε τον Batman γιατί θα πέθαινε από το αλκοόλ

Στο μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης δεκαετίας, μία μεγάλη κουβέντα στην ποπ κουλτούρα γενικότερα ήταν οι…περιπέτειες του Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του Batman.

To 2013 όταν και ανακοινώθηκε το κάστινγκ, υπήρξαν πολλοί που αντέδρασαν, όταν στη συνέχεια βγήκε το Dawn of Justice στους κινηματογράφους και παρά την χλιαρή υποδοχή της ταινίας, αναγνωρίστηκε η προσπάθεια του, όμως κανένας δεν μπόρεσε να επιβιώσει από την παταγώδη αποτυχία της Justice League.

Ο Άφλεκ είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει μία σόλο ταινία του Σκοτεινού Ιππότη, όμως αποχώρησε αρχικά από τη σκηνοθεσία (ανέλαβε ο Ματ Ριβς) αλλά και από τον ρόλο συνολικά. Με συνέντευξη του στους New York Times ο ηθοποιός αποκάλυψε το λόγο που είπε αντίο στη DC.

«Έδειξα σε κάποιον το σενάριο που είχα γράψει για τον Batman. Μου είπε ότι το σενάριο ήταν καλό. Μου είπε επίσης ότι θα πεθάνω από το αλκοόλ αν περάσω ξανά τα ίδια».

Η μάχη του Μπεν Άφλεκ με τον αλκοολισμό είναι καταγεγραμμένη τα τελευταία χρόνια, με πολλές προσπάθειες απεξάρτησης και ο ίδιος δηλώνει ότι προσπαθεί κάθε μέρα να μην ξανακυλήσει.

Η ταινία του Batman προχωράει κανονικά με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ