Ozzy: «Σκέφτομαι τον θάνατο, αλλά δεν ανησυχώ»
News

Ozzy: «Σκέφτομαι τον θάνατο, αλλά δεν ανησυχώ»

Το 2019 ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για τον Ozzy Osbourne, αφού ένα σοβαρό χτύπημα και η εγχείρηση που ακολούθησε τον καθήλωσαν στο κρεβάτι για πολύ καιρό. Πριν από μέρικες ημέρες αποκάλυψε ότι πάσχει και από πάρκινσον και όλα αυτά την ώρα που προετοιμάζεται για να βγει ξανά σε περιοδεία.

Μιλώντας στο Kerrang με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, ο Ozzy ήταν απόλυτα ειλικρινής για τα όσα έχει περάσει και το πως αισθάνεται αυτή την εποχή.

«Αν σκέφτομαι πότε θα έρθει η ώρα μου; Το σκέφτομαι, αλλά δεν ανησυχώ. Δεν θα είμαι εδώ σε 15 χρόνια ή για πολύ ακόμα αλλά δεν με απασχολεί. Θα συμβεί σε όλους μας. Αν είμαι χαρούμενος; Όχι, γιατί δεν είμαι υγιής. Αυτό το πράγμα με τσάκισε, αλλά είμαι ακόμα εδώ. Στην πραγματικότητα ανησυχούσα για τον θάνατο περισσότερο όταν ήμουν νέος. Τώρα προσπαθώ απλά να απολαμβάνω τη ζωή αν και είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές». 

Από το καλοκαίρι και μετά ο Ozzy ηχογράφησε το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και χαρακτήρισε αυτή τη δουλειά ως το καλύτερο φάρμακο.

«Αν με έβλεπες στο ξεκίνημα της προηγούμενης χρονιάς θα πίστευες ότι είμαι τελειωμένος. Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό το άλμπουμ που έφτιαξα ήταν το καλύτερο φάρμακο. Έκανα κάτι που μου αρέσει. Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα».

To “ORDINARY MAN” ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και συμμετέχουν ο παραγωγός Andrew Watt στις κιθάρες, ο Duff McKagan (Guns N’ Roses) στο μπάσο και ο Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) στα ντραμς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ