Μέχρι την Κυριακή προλαβαίνετε τα εισιτήρια των Slipknot στην αρχική τους τιμή!
News

Μέχρι την Κυριακή προλαβαίνετε τα εισιτήρια των Slipknot στην αρχική τους τιμή!

Η μεγάλη συναυλιακή ανακοίνωση της εβδομάδας, δεν ήταν άλλη από την επιστροφή των Slipknot στη χώρα μας μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια για το Release Athens στις 24 Ιουλίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά και εσείς έχετε την ευκαιρία να πάρε το εισιτήριο σας στην αρχική τιμή των 55 ευρώ μέχρι και την Κυριακή 26 του μήνα. Στη συνέχεια η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ και φυσικά βρισκόμαστε σε αναμονή για να μάθουμε τα ονόματα που θα τους πλαισιώσουν.

Όλες οι λεπτομέρειες στην ανακοίνωση τω διοργανωτών που ακολουθεί. Υπενθυμίζουμε ότι εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το ρεπορτάζ για τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Oι δύο πρώτες μέρες της προπώλησης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια μέρα του 2020 περιμένουμε πλέον όλοι!

Πάρε και εσύ το δικό σου, με 55 ευρώ μέχρι και την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις και τα νέα ονόματα του LineUp θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Ζήσε και τις 4 “σκληροπυρηνικές” μέρες του Release Athens 2020 με το FULL METAL TICKET!

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.viva.gr / www.releaseathens.gr
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ