Για κάποιο λόγο ετοιμάζουν reboot του Anaconda!
News

Για κάποιο λόγο ετοιμάζουν reboot του Anaconda!

Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο, που να σκέφτηκε κάποια στιγμή μέσα στην προηγούμενη δεκαετία: «Τι ωραίο που ήταν το Anaconda. Μακάρι να κάνουν ένα reboot κάποια στιγμή».

Κανονικός άνθρωπος που να το σκέφτηκε μπορεί να μην υπάρχει, αλλά υπάρχουν οι υπεύθυνοι των στούντιο, όπως σε αυτή την περίπτωση της Sony, που έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και λένε σύμφωνα με το Hollywood Reporter ότι το Anaconda είναι από τα πιο πολύτιμα πρότζεκτ της βιβλιοθήκης τους και θέλουν να το… επισκεφθούν ξανά.

Στην ορίτζιναλ ταινία του 1997 πρωταγωνιστούσαν η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Ice Cube και ο Γιον Βόιτ και μπορεί να την έθαψαν οι κριτικοί και να σάρωσε τα χρυσά βατόμουρα, όμως την είδες αρκετός κόσμος.

Στη Sony ελπίζουν σε μία επιτυχία ανάλογη με της Meg, του προϊστορικού καρχαρία που με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ έφτασε σε εισπράξεις κοντά στο μισό δισεκατομμύριο.

Ο Evan Daugherty του Tomb Raider και του Snow White and the Huntsman έχει ήδη προσληφθεί για να γράψει το σενάριο. Ανυπομονούμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ