Άσχημα νέα για τη σειρά του Obi-Wan Kenobi στο Disney Plus
News

Άσχημα νέα για τη σειρά του Obi-Wan Kenobi στο Disney Plus

Όπως φαίνεται η Disney έχει τραβήξει πλέον μία ποιοτική γραμμή στο franchise του Star Wars και τα κριτήρια για τα επόμενα project είναι πάρα πολύ αυστηρά. Και είναι λογικό αυτό μετά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα της τελευταίας διετίας με εξαίρεση φυσικά το Mandalorian.

Έτσι και ενώ το pre-production για τη σειρά του Obi-Wan Kenobi βρισκόταν σε εξέλιξη, πάρθηκε η απόφαση το project να μπει στον πάγο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο λόγος είναι ότι το σενάριο για τα δύο πρώτα επεισόδια που παρέδωσε ο Hossein Amini, δεν ικανοποίησαν, έτσι πλέον ξεκίνησε η αναζήτηση για νέο σεναριογράφο.

Η Deborah Chow που είχε επιλεγεί για τη σκηνοθεσία (και έγινε η πρώτη γυναίκα που σκηνοθέτησε Star Wars στο Mandalorian), παραμένει στο πρότζεκτ όπως φυσικά και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως γράφει το Hollywood Reporter που επικαλείται πολλαπλές πηγές, ο αριθμός των επεισοδίων μειώθηκε από έξι σε τέσσερα.

Η φήμη που κυκλοφορεί είναι ότι το σενάριο που παραδόθηκε, είχε πολλά κοινά στοιχεία με το Mandalorian με τον Obi-Wan Kenobi να είναι ο προστάτης του Luke ή της Leia (δεν διευκρινίζεται) και θα τους βλέπαμε σε παιδική ηλικία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: