Τι ανακοινώσεις περιμένουμε ακόμα από το Release Athens
News

Τι ανακοινώσεις περιμένουμε ακόμα από το Release Athens

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, το Release Athens μας «βομβάρδισε» με ανακοινώσεις που χαροποίησαν τη metal κοινότητα της χώρας, αφού στην ήδη επιβεβαιωμένη εμφάνιση των Judas Priest στη χώρα μας,  ήρθαν να προστεθούν άλλες τρεις σκληροπυρηνικές ημέρες.

Ξεχώρισε φυσικά η ανακοίνωση για την επιστροφή των Slipknot στην Ελλάδα, ενώ μεγάλη υπόθεση αποτελεί ο ερχομός των Mercyful Fate στη χρονιά της επανασύνδεσης τους, αλλά και το πακέτο φωτιά Sabaton-Amon Amarth-Testament. Ένα μεγάλο συν σε αυτή την υπόθεση είναι και η δυνατότητα για διήμερα, τριήμερα και τετραήμερα εισιτήρια για όσους έχουν σκοπό να… κατασκηνώσουν στο Release.

Και πάμε τώρα στην επόμενη μέρα. Οι διοργανωτές έχουν ήδη προαναγγείλει κι άλλες ανακοινώσεις και εμείς είμαστε εδώ για να αναλύσουμε όλα τα δεδομένα και να σας προετοιμάσουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα.

Πάμε λοιπόν. Η φετινή διοργάνωση θα φτάσει τις δέκα ημέρες, ξεπερνώντας το περσινό ρεκόρ των εννέα ημερών, αν λάβουμε υπόψιν μας την προαναγγελία στις γιορτές, με τα κενά στο τρίγωνο από το Logo του φεστιβάλ. Κάτι που σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας ανακοινώσεις για άλλες έξι ημέρες.

Για τους φίλους του hard rock και του heavy metal που είναι συνήθως οι πιο ανυπόμονοι αλλά και οι πιο φωνακλάδες όταν μιλάμε για ανακοινώσεις, θα πρέπει να τονίσουμε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι υπόλοιπες μέρες δεν θα περιέχουν συγκροτήματα του είδους.

Είναι σίγουρο ότι γίνονται προσπάθειες για να δυνατά ονόματα στο lineup των «σκληρών» ημερών, κάτι που λογικά δεν θα αργήσει.

Τι περιμένουμε για τις επόμενες έξι ημέρες;

Οι πρώτες ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν την επόμενη εβδομάδα και αφορούν τρία ιστορικά συγκροτήματα από διάφορους χώρους. Γενικά, όπως είναι πάντα ο στόχος του φεστιβάλ, κάθε είδος έχει θέση. Και ποπ, και indie και reggae και edm!

Μέσα στο δεκαήμερο λοιπόν, το Release θα έχει κάτι για όλους, συνεχίζοντας στην ίδια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία που έχει χαράξει από το ξεκίνημα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ