Το δικαστήριο δεν επιτρέπει στον ντράμερ των Aerosmith να επιστρέψει στη μπάντα
News

Το δικαστήριο δεν επιτρέπει στον ντράμερ των Aerosmith να επιστρέψει στη μπάντα

Εδώ και λίγες ημέρες γίνεται μεγάλη κουβέντα για το θέμα που έχει προκύψει με τον Joey Kramer στους Aerosmith. O ντράμερ και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, έκανε μήνυση και ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλλει την επιστροφή του, κάτι που όπως υποστήριξε δεν του επιτρέπουν τα υπόλοιπα μέλη μετά από έναν τραυματισμό που είχε το 2019.

Του ζήτησαν να κάνει οντισιόν και να παίξει μόνος με μετρονόμο και στη συνέχεια έκριναν ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν αρνητική για τον Joey Kramer που ήθελε να επιστρέψει άμεσα για να δώσει το παρών στο MusicGala της Παρασκευής και τα βραβεία Grammy που θα διεξαχθούν το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το TMZ το δικαστήριο στην απόφαση του λέει τα εξής: «Με δεδομένο ότι ο Joey Kramer δεν έχει παίξει με το συγκρότημα εδώ και έξι μήνες και δεν υπάρχει χρόνος για να γίνουν πρόβες, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να δείχνουν ότι η επιστροφή του είναι προς το συμφέρον των επιχειρηματικών πλάνων της μπάντας». 

O Kramer είναι στο συγκρότημα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας τους και μαζί με τον Tom Hamilton και τον Steven Tyler είναι τα μοναδικά μέλη που δεν έλειψαν ποτέ από το συγκρότημα.

Στη μήνυση, o Kramer υποστήριξε ότι μετά τον τραυματισμό του την Άνοιξη του 2019, ήταν έτοιμος να επιστρέψει λίγους μήνες μετά για τις εμφανίσεις του συγκροτήματος στο Λας Βέγκας. Αντί όμως να γίνει αυτό, τα υπόλοιπα μέλη του επέβαλαν να κάνει οντισιόν για να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει. Αυτό δεν συνέβη ποτέ με κανένα άλλο από τα μέλη που για διάφορους λόγους είχε χρειαστεί να λείψουν στο παρελθόν.

Το μόνο σιγουρο είναι ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί δικαστικά ενώ προς το παρόν τη θέση του ντράμερ έχει αναλάβει ο τεχνικός John Douglas. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: