Τέλος οι αποχαιρετιστήριες περιοδείες για τους Scorpions
News

Τέλος οι αποχαιρετιστήριες περιοδείες για τους Scorpions

Μια δεκαετία έχει περάσει από τότε που οι Scorpions ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους και φυσικά ξέρουμε ότι δεν είπαν ποτέ «αντίο». Το συγκρότημα στην πορεία το μετάνιωσε και συνέχισε κανονικότατα με συναυλίες και άλμπουμ.

Μιλώντας σε αμερικάνικο ραδιοφωνικό σταθμό, ο Klaus Meine αναγνώρισε το λάθος εκείνης της ανακοίνωσης λέγοντας ότι δεν έχουν πλέον στο μυαλό τους το «αντίο».

«Τέρμα οι αποχαιρετιστήριες περιοδείες. Αυτό ήταν. Εκείνη την εποχή μάλλον ήταν κακή ιδέα, αλλά κάποιος είχε την αίσθηση ότι αυτό είναι και πρέπει να πούμε αντίο. Αλλά τρία χρόνια μετά και ενώ συνεχίζαμε, καταλάβαμε ότι υπήρχαν πάρα πολλοί νέοι οπαδοί του συγκροτήματος που δεν μας είχαν δει ποτέ. Υπήρχαν πολλοί καλοί λόγοι για να συνεχίσουμε. Και ευτυχώς που το κάναμε» δήλωσε ο 71χρονος τραγουδιστής.

«Πριν από μερικούς μήνες παίξαμε στο Rock in Rio μπροστά σε εκατό χιλιάδες ανθρώπους και τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις ακόμα μπόλικη βενζίνη στο ντεπόζιτο. Θα ήταν μία εντελώς λανθασμένη απόφαση αν είχαμε σταματήσει. Μεγαλώνοντας όμως είμαι ρεαλιστής και ξέρω ότι αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. Αλλά αυτή τη στιγμή νιώθουμε καλά, είμαστε υγιείς και δυνατοί. Είναι προνόμιο που ακόμα μπορούμε να παίξουμε μπροστά σε τρεις διαφορετικές γενιές και το κάνουμε σε υψηλό επίπεδο». 

Οι Scoppions έπαιξαν στην Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου του 2010 στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του και από τότε εμφανίστηκαν στη χώρα μας άλλες πέντε φορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: