Έρχεται άμεσα το νέο άλμπουμ των AC/DC;
News

Έρχεται άμεσα το νέο άλμπουμ των AC/DC;

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με μέλη των AC/DC έξω από στούντιο στον Καναδά και τότε είχαν φουντώσει οι φήμες ότι το συγκρότημα ετοιμάζει νέα δουλειά.

Τώρα, ίσως να βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε αυτό το ενδεχόμενο αφού ο Αυστραλός ραδιοφωνικός παραγωγός, Eddie McGuire, είπε στην εκπομπή, επικαλούμενος καλές πηγές ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέχρι την Άνοιξη και μάλιστα ετοιμάζουν και περιοδεία.

«Η πληροφορία μου είναι ότι οι AC/DC θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μέχρι τον Μάρτιο και θα περιοδεύσουν στην Αυστραλία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Μετά από πολλή δουλειά και τεχνική έρευνα, κατάφεραν να βρουν υποστήριξη για το πρόβλημα ακοής του Brian Johnson που θα είναι κανονικά στη σκηνή. Ακόμα και ο Phil Rudd νομίζω ότι θα είναι στα ντραμς, έτσι μαζί με τον Angus Young θα είναι τρεις από τους παλιούς πάνω στη σκηνή». 

Στην κιθάρα σίγουρα θα είναι ο Stevie Young, ανιψιός του Angus και του Malcom που αντικατέστησε τον θείο του όταν αποσύρθηκε λόγω προβλημάτων υγείας πίσω στο 2014, ενώ ο μπασίστας Cliff Williams αποσύρθηκε το 2016 και δύσκολα θα ανέβειξανά στη σκηνή.

Οι φήμες πριν από μερικούς μήνες έλεγαν ότι το υλικό που ετοιμάζει η μπάντα, περιέχει πολλές συνθέσεις του Malcom Young, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Νοεμβρίου του 2017.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους ήταν το Rock Or Bust του 2014, ενώ η περιοδεία που ακολούθησε ολοκληρώθηκε με τον Axl Rose στα φωνητικά λόγω των προβλημάτων του Brian Johnson.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ