Taika Waititi: Η Disney τον θέλει για μία ταινία του Star Wars
News

Taika Waititi: Η Disney τον θέλει για μία ταινία του Star Wars

To franchise του Star Wars αναμένεται να κάνει μία μεγάλη παύση μετά το Rise of Skywalker που ολοκλήρωσε την τριλογία και η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσίασε ούτε ποιοτικά, αλλά ούτε και στα ταμεία. Η Disney μελετά προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της και ενώ ακούγεται ότι ο δημιουργός του Mandalorian,  Jon Favreau, θα έχει σημαντικό ρόλο στο μέλλον, το Hollywood Reporter αποκάλυψε τις συζητήσεις με ένα ακόμα μέλος της οικογένειας της Marvel.

Πρόκειται για τον Taika Waititi, που σκηνοθέτησε το Thor: Ragnarok, ετοιμάζει το Love and Thunder ενώ το Jojο Rabbit απέσπασε έξι υποψηφιότητες για όσκαρ, ανάμεσα τους και αυτό για την καλύτερη ταινία.

Ο Waititi είχε συμμετοχή και στο Mandalorian αφού έδωσε φωνή στο droid,  IG-11, ενώ σκηνοθέτησε και το φινάλε της πρώτης σεζόν.

Το Hollywood Reporter τονίζει ότι αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν είμαστε κοντά σε συμφωνία, όμως η Disney θέλει ο σκηνοθέτης να αναλάβει μία από τις επόμενες ταινίες του Star Wars.

Δεν διευκρινίζεται αν αυτό το πρότζεκτ είναι ίδιο με αυτό που θα ασχοληθεί ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige και το μόνο δεδομένο είναι ότι η επόμενη ταινία του Star Wars θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2022.

Τo Rise of Skywalker που έριξε την αυλαία της κεντρικής ιστορίας ξεπέρασε πριν από λίγες ημέρες το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις παγκοσμίως, όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμεναν στην Disney.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: