Αργεί ακόμα το spin-off του Game of Thrones - Ούτε το 2021 η πρεμιέρα
News

Αργεί ακόμα το spin-off του Game of Thrones – Ούτε το 2021 η πρεμιέρα

Μετά το φινάλε του Game of Thrones που μπορεί να μην ενθουσίασε το κοινό, αλλά αποτέλεσε τεράστια εμπορική επιτυχία, το HBO ρίχνει το βάρος του στο spin-off, που όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες, δεν θα είναι τελικά αυτό για τη μεγάλη νύχτα, αλλά το House of Dragon που θα ασχοληθεί με την ιστορία του οικου των Ταργκάρυεν.

Μιλώντας στο Deadline, ο πρόεδρος προγραμματισμού του καναλιού, Casey Bloys, αποκάλυψε ότι πρεμιέρα θα αργήσει ακόμα.

«Υπολογίζω ότι θα το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Τώρα, αρχίζουν να γράφουν. Προφανώς είναι μία μεγάλη και περίπλοκη σειρά» τόνισε και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ακόμα νέα για το κάστινγκ.

Το σενάριο της σειρά υπογράφουν ο Ryan Condal μαζί με τον George RR Martin, ενώ ο πρώτο θα έχει και τον ρόλο του showrunner μαζί με τον βετεράνο σκηνοθέτη του Game o f Thrones Miguel Sapochnik.

Αυτή είναι η περίληψη του βιβλίου Fire and Blood στο οποίο θα βασίζεται η σειρά:

Τρεις αιώνες πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Παιχνίδι του Στέμματος, οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους εγκαταστάθηκαν στο Ντράγκονστοουν. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επική, μυθιστορηματική καταγραφή της ιστορίας του οίκου τους, διανθισμένης με δεκάδες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του κορυφαίου εικονογράφου Doug Wheatley.

Η αφήγηση του χρονικού Φωτιά & Αίμα ξεκινά με τον θρυλικό Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερένιου Θρόνου, και συνεχίζει με τις γενιές των Ταργκάρυεν που διαγωνίστηκαν για την κατοχή αυτής της εμβληματικής έδρας εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο έλειψε να αφανίσει τη δυναστεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ