To Amazon έριξε τελικά άκυρο στον Μαύρο Πύργο του Stephen King
News

To Amazon έριξε τελικά άκυρο στον Μαύρο Πύργο του Stephen King

Οι φανατικοί αναγνώστες του Stephen King που έχουν διαβάσει φυσικά και τη σειρά του Μαύρου Πύργου, θα συμφωνήσουν ότι η κινηματογραφική μεταφορά που προβλήθηκε το 2017 θα ήταν καλύτερα να μην είχε υπάρξει ποτέ.

Έτσι κι αλλιώς την έχουμε ξεχάσει ήδη. Υπήρχε η ελπίδα ότι το πρότζεκτ που ετοιμάζεται στο Amazon Prime, θα φέρει την εξιλεωση, όμως τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Ο πιλότος που γυρίστηκε δεν ικανοποίησε το δίκτυο, αφού όπως αποκαλύπτει το Deadline οι υπεύθυνοι ένιωσαν ότι δεν βρίσκεται στο ποιοτικό επίπεδο άλλων μεγάλων πρότζεκτ που ετοιμάζονται αυτή την εποχή όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και το Wheel Of Time έτσι αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί το πρότζεκτ.

Η εταιρεία παραγωγής πάντως δεν τα παρατάει και έχει βγει στην αγορά με τα δύο σενάρια που έχει στην κατοχή της, με την ελπίδα να βρει κάποιον μεγάλο παίκτη να πάρει το πρότζεκτ, όπως το HBO και το Netflix.

Και τα δύο δίκτυα πάντως, είχαν προσπεράσει την προηγούμενη φορά που τους είχε γίνει η κρούση, για να καταλήξει τελικά ο πιλότος στο Amazon.

Αυτή είναι η περίληψη των βιβλίων:

Σ’ έναν παράξενο, απειλητικό κόσμο, αρχαίοι μύθοι, ηρωική φαντασία και θρύλοι της αμερικανικής Δύσης συνενώνονται σ’ ένα μεγαλειώδες έπος, ανεξάντλητο σε θαυμαστές εικόνες και αξέχαστους χαρακτήρες. “Ο Μαύρος Πύργος” είναι το πιο σύνθετο και μεγαλεπήβολο έργο του Stephen King -και ίσως το κορυφαίο της καριέρας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ