Αυτά είναι τα 50 άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών
News

Αυτά είναι τα 50 άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Στην εποχή που ζούμε, μπορεί να κυριαρχεί το streaming όμως υπάρχουν κάποια άλμπουμ που πουλάνε ακόμα σαν τρελά. Είναι τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος και για να έχετε μια καλύτερη εικόνα των αριθμών που ζαλίζουν, έχουμε για εσάς αυτά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Είναι ένας κατάλογος που επιμελήθηκε το Chart Masters και στην κορυφή του με μεγάλη διαφορά μάλιστα βρίσκεται το Thriller του Michael Jackson με το απλησίαστο νούμερο των 65,8 εκατομμυρίων. Είναι μάλιστα το μοναδικό άλμπουμ που έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια, αγού στη δεύτερη θέση έρχεται με 43,3 το Dark Side of the Moon  των Pink Floyd. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν το Bodyguard της Whitney Houston, το Soundtrack του Grease και το Led Zeppelin IV.

To πρώτο hard rock άλμπουμ της λίστας είναι φυσικά το Back in Black των AC/DC με 35,8 εκατομμύρια, ενώ το πρώτο metal άλμπουμ είναι το Black Album των Metallica με λίγο πάνω από 30 εκατομμύρια. Στη λίστα συναντάμε ακόμα τους Nirvana και το Nevermind ενώ το Hybrid Theory των Linkin Park στο νούμερο 47 είναι ένα από  πέντε άλμπουμ της λίστας που έχουν κυκλοφορήσει τη νέα χιλιετία.

Αναλυτικά η λίστα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ