Η Billie Eilish θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι του James Bond
News

Η Billie Eilish θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι του James Bond

Κάθε ταινία του James Bond χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από το τραγούδι που τη συνοδεύει και στην ιστορία του franchise έχουμε ακούσει μερικά… διαμάντια. Ναι ήταν σκόπιμη η χρησιμοποίηση της λέξης, αφού στην ιστορία της μουσικής έχει περάσει το Diamonds are Forever αλλά και πολλά άλλα όπως το Live and let Die του Paul McCartney, το Skyfall της Adele, το Goldfinger της Shirley Bassey και πολλά άλλα.

Είχαμε και rock πινελιές με το You Know My Name του Chris Cornell και το The World is Not Enough των Garbage. H νέα ταινία του πράκτορα 007 είναι το No Time to die και τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φήμες  ότι το τραγούδι θα ερμηνεύσει η Billie Eilish.

Η 18χρονη τραγουδίστρια που έκανε το μεγάλο «μπαμ» το 2019 με την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, ανέβασε στο instagram μία σειρά φωτογραφιών με τα bond girls στο πέρασμα των χρόνων, επιβεβαιώνοντας τις φήμες έτσι το μόνο που μένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση που θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ