Σκάει συναυλιακή ανακοίνωση από το πουθενά με όνομα που θα ενθουσιάσει

Roxx |
Σκάει συναυλιακή ανακοίνωση από το πουθενά με όνομα που θα ενθουσιάσει - Roxx.gr

Και ενώ ως συνήθως έχουμε ανοιχτά τα ραντάρ μας για να πιάνουμε όποια συναυλιακή πληροφορία κυκλοφορεί και να σας προετοιμάζουμε κατάλληλα, αυτό που μάθαμε δεν το περιμέναμε με τίποτα.

Δεν έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο σας είχαμε πει και το όνομα έσκασε από το πουθενά, αφού δεν είχε συζητηθεί καθόλου, ούτε ως φήμη.

Είναι όμως βέβαιο, ότι η High Priority (διοργανώτρια του Athens Rocks), φέρνει στη χώρα μας μία μπάντα που αποτελεί μεγάλο απωθημένο για το ελληνικό κοινό, επειδή έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, από την πρώτη και μοναδική εμφάνιση τους στη χώρα μας.

Δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα παραπάνω προς το παρόν, αλλά είναι σίγουρο ότι στους περισσότερους από εσάς θα αρέσει και μάλιστα πολύ αυτή η ανακοίνωση.

Να διευκρινίσουμε μόνο ότι ο ερχομός δεν μπαίνει στο πλαίσιο κάποιου φεστιβάλ, θα είναι headline εμφάνιση και λογικά θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν μπει το καλοκαίρι.

Η συμφωνία έχει κλείσει και η ανακοίνωση δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Μέχρι τότε λίγη υπομονή ακόμα!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ