Σοκ στη Marvel και ανατροπή δεδομένων για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες

Roxx |
Σοκ στη Marvel και ανατροπή δεδομένων για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες - Roxx.gr

Όταν το καλοκαίρι που μας πέρασε έγινε η ανακοίνωση για την 4η φάση του MCU, η ταινία που τράβηξε όλα τα βλέμματα δεν ήταν άλλη από το Multiverse of Madness του Doctor Strange. Τότε, ο σκηνοθέτης Scott Derrickson, είχε τονίσει ότι το πρότζεκτ θα ήταν το πιο τρομακτικό στην ιστορία της Marvel, με πολλά horror στοιχεία κάτι που επανάλαβε πρόσφατα και ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στον σκηνοθέτη.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μεσολάβησε αυτές τις μέρες, όμως εδώ και λίγες ώρες ο Scott Derrickson αποτελεί παρελθόν από το πρότζεκτ κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter, επικαλούμενος καλλιτεχνικές διαφορές.

«Η Marvel και εγώ αποφασίσουμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας στο Doctor Strange: In the Multiverse of Madness, λόγω καλλιτεχνικών διαφορών. Είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας και θα παραμείνω ως ένας από τους παραγωγούς».

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα επιστρέψει στον ομώνυμο ρόλο, ενώ μαζί του θα είναι και η Ελίζαμπεθ Όλσεν ως Scarlet Witch, ενώ πλέον αρχίζει αν δεν έχει αρχίσει ήδη η αναζήτηση σκηνοθέτη για την ταινία που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου του 2021.

Μιλώντας πρόσφατα στην New York Film Academy, ο Kevin Feige, ανέπτυξε λίγο περισσότερο το θέμα της ταινίας εξηγώντας ότι μπορεί να μην φτάσει σε επίπεδα horror θα είναι όμως σίγουρα ότι πιο τρομακτικό έχουν κάνει.

«Το Multiverse of Madness θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τίτλος που έχουμε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι είναι μία ταινία τρόμου, αλλά θα είναι μία μεγάλη ταινία του MCU με τρομακτικές σκηνές. Περίπου όπως ήταν το Raiders of the Lost Ark και όταν ήμουν παιδί έπρεπε να κλείσω τα μάτια όταν έλιωναν τα πρόσωπα. Ή το Temple of Doom, το Gremlins και φυσικά το Poltergeist. Αυτές είναι οι ταινίες που δημιούργησαν το PG-13» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των Marvel Studios.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ