O Post Malone θα συμμετάσχει στο άλμπουμ του Ozzy
News

O Post Malone θα συμμετάσχει στο άλμπουμ του Ozzy

Σε ρυθμούς Ozzy Osbourne κινούμαστε αυτές τις ημέρες, αφού έχουν συνεχόμενη ροή πληροφοριών για το νέο του άλμπουμ. Το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησε και επίσημα η συνεργασία του με τον Elton John στο τραγούδι Ordinary Man, που είναι το ομώνυμο του άλμπουμ, ενώ όπως ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου.

Ξέραμε ήδη ότι στο άλμπουμ παίζουν ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, ο Duff McKagan των Guns N Roses και ο παραγωγός του άλμπουμ Andrew Watt, ενώ ο Slash συμμετέχει με δύο σόλο στα τραγούδια Straight to Hell και στο Ordinary Man.

Αυτό που μάθαμε τώρα είναι ότι και ο Tom Morello θα κάνει ένα πέρασμα, ενώ ο Post Malone θα ανταποδώσει τη χάρη και θα πει ένα τραγούδι με τον Ozzy. Η συνεργασία τους στο Take what you Want για το Hollywood’s Bleeding, έκανε μεγάλη επιτυχία αφού μπήκε στο top των singles στην Αμερική κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί αφού ο Post Malone έχει μεγάλο ρεύμα στην Αμερική.

Μιλώντας στο Consequence of Sound για τις συμμετοχές στο νέο άλμπουμ, ο Ozzy είχε να πει τα εξής: «Ο Slash είναι καλός μου φίλος το ίδιο και ο Elton. Όταν έγραφα το Ordinary Man που θύμισε ένα παλιό τραγούδι του Elton, έτσι είπα στη Sharon να δει αν θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει. Συμφώνησε, έτσι τραγουδάει και παίζει πιάνο».

Η νέα συνεργασία με τον Post Malone ήταν απλή υπόθεση αφού ο Andrew Watt είναι παραγωγός του εδώ και πολλά χρόνια. Αμέσως μετά το νέο single αλλά και την πρώτη συνεργασία του Ozzy με τον Post Malone δείτε και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: