O Τελευταίος των Μοϊκανών θα γίνει σειρά στο HBO
News

O Τελευταίος των Μοϊκανών θα γίνει σειρά στο HBO

Μπορεί στα όσκαρ του 1993 να πήρε μόνο αυτού του καλύτερου ήχου, όμως ο Τελευταίος των Μοϊκανών, αποτελεί μία από τις εμβληματικές ταινίες εκείνης της δεκαετίας με ένα από τα καλύτερα soundtrack όλων των εποχών.

Η ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του 1826, όμως έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του 1936. Πριν από την ταινία του Μάικλ Μαν είχαν προηγηθεί αρκετές τηλεοπτικές μεταφορές, σε Αγγλία, Αμερική και Καναδά και τώρα μετά από πολλά χρόνια ετοιμαζόμαστε για μία ακόμα.

Το πρότζεκτ είναι πολύ μεγάλο, έχει πάρει το πράσινο φως από το HBO και την υπόθεση… τρέχει ο Κάρι Φουκουνάγκα, σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν του True Detective και του επερχόμενου No Time to Die του James Bond.

O Φουκουνάγκα θα είναι στην παραγωγή, ενώ συν-υπογράφει και το σενάριο ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Nicole Kassell που έκανε πρόσφατα εξαιρετική δουλειά στο τηλεοπτικό Watchmen.

H σειρά που θα έχει 10 επεισόδια θα προβληθεί από το HBO Max που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στην Άνοιξη για να μπει στον… πόλεμο του streaming ενώ θα περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, όπως το Netflix, το Prime Video και το Apple Tv+. Το Disney Plus ακόμα το περιμένουμε στη χώρα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ