Red Hot Chili Peppers: Ετοιμάζουν άλμπουμ με τον Frusciante
News

Red Hot Chili Peppers: Ετοιμάζουν άλμπουμ με τον Frusciante

Ήταν μέσα Δεκεμβρίου, όταν έσκασε η μεγάλη είδηση της αποχώρησης του Josh Klinghoffer από τους Red Hot Chili Peppers και της ταυτόχρονης επιστροφής του John Frusciante.

Μία εξέλιξη που υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι οπαδοί του συγκροτήματος, αφού ο Frusciante ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Μπορεί από εκείνη την ημέρα να μην ακούσαμε τίποτα άλλο επίσημο, όμως τώρα μαθαίνουμε ότι ο κιθαρίστας συμμετέχει στη διαδικασία δημιουργίας του νέου άλμπουμ της μπάντας.

Μιλώντας στο Rolling Stone ο ντράμερ των Peppers, Chad Smith, είπε λίγα αλλά πολύ σημαντικά. «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Τα φεστιβάλ του 2020 είναι οι μοναδικές εμφανίσεις που θα κάνουμε. Προς το παρόν είμαστε αφοσιωμένοι σε νέα τραγούδια και στη δημιουργία του νέου άλμπουμ. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική νέας μουσικής» τόνισε ο Chad Smith και διευκρίνισε μάλιστα ότι αυτή την την εποχή γράφουν ήδη.

Το επερχόμενο νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers θα είναι το πρώτο με τον John Frusciante μετά το Stadium Arcadium του 2006, ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα προλάβουν να κυκλοφορήσουν κάτι μέχρι να τους δούμε στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που θα ανέβουν σε ελληνική σκηνή με τον Frusciante, αφού την προηγούμενη φορά που μας είχαν έρθει, ήταν για την περιοδεία του I’m With You, με τον Josh Klinghoffer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ