Η Marvel ετοιμάζεται να επαναφέρει τους χαρακτήρες του Netflix!
News

Η Marvel ετοιμάζεται να επαναφέρει τους χαρακτήρες του Netflix!

O «γάμος» του Netflix με τη Marvel ξεκίνησε με ονειρικό τρόπο πίσω στο 2015 και για μία διετία μας παρουσίασαν μερικά από τα καλύτερα τηλεοπτικά πρότζεκτ της δεκαετίας με χαρακτήρες όπως ο Daredevil και η Jessica Jones.

Τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν όταν έγινε ξεκάθαρο ότι η Disney θα προχωρήσει στη δική δημιουργία δική της streaming πλατφόρμας, με το Netflix να «κόβει» τελικά και τις πέντε σειρές.

Τώρα και ενώ όλες οι σεζόν παραμένουν στο Netflix, τα δικαιώματα των χαρακτήρων έχουν περάσει ξανά στη Marvel που σύμφωνα με φήμη που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται να επαναφέρει κάποιους από αυτούς πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόμασταν.

Το comicbookmovie, αναφέρει ότι υπάρχουν πολλά πρότζεκτ σε διάφορα στάδια προετοιμασίας, που χρησιμοποιούν χαρακτήρες που είδαμε στο Netflix, όμως ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, αν η Marvel σκοπεύει να διατηρήσει και το ίδιο καστ ηθοποιών.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το τηλεοπτικό τμήμα της Marvel, δεν υπάρχει πια με τη μορφή που το ξέραμε, αλλά έχει περάσει και αυτό στη δικαιοδοσία του Kevin Feige, έτσι από εδώ και πέρα όλα τα πρότζεκτ θα παίζουν το ρόλο τους στο ευρύτερο MCU.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ