Το Witcher είναι η δημοφιλέστερη σειρά παγκοσμίως!
News

Το Witcher είναι η δημοφιλέστερη σειρά παγκοσμίως!

Στις 20 του μήνα έκανε πρεμιέρα στο Netflix το Witcher που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων (και video games), με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ.

Και μπορεί πριν την πρεμιέρα οι πρώτες κριτικές που δημοσιεύθηκαν να μην ήταν καθόλου θετικές, όμως το κοινό είχε διαφορετική άποψη και αγκάλιασε τη σειρά με το «καλημέρα». Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία  Parrot Analytics που καταγράφει την επίδραση των τηλεοπτικών σειρών, με βάση τις αναφορές που γίνονται για αυτές στο internet, το Witcher ήταν η δημοφιλέστερη σειρά σε ολόκληρο τον κόσμο, για την εβδομάδα που πέρασε, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Mandalorian του Star Wars.

H επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν υπολογίσει κανείς, ότι μιλάμε για καινούργια σειρά, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η άνοδος έρχεται σταδιακά.

«Η άμεση παγκόσμια επιτυχία του Witcher, δείχνει την επίδραση που μπορεί να έχει μία σειρά που κάνει ταυτόχρονα διαθέσιμα όλα της τα επεισόδια στις απαιτήσεις του κοινού. Η επιτυχία του είναι επίσης τρομερά σημαντική για το Netflix την ώρα που μπαίνει στη μάχη με τους νέους παίκτες στο streaming πεδίο» δήλωσε για το θέμα εκπρόσωπος της εταιρεία που κάνει τις μετρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ