Netflix: Αυτές ήταν οι δέκα δημοφιλέστερες σειρές για το 2019
News

Netflix: Αυτές ήταν οι δέκα δημοφιλέστερες σειρές για το 2019

Το Netflix στα χρόνια της κυριαρχίας του, άφησε βαρύ το σημάδι στο χώρο των σειρών, ενώ τους τελευταίους μήνες και μετά από προσπάθειες χρονών που δεν είχαν και τα καλύτερα αποτελέσματα, κατάφερε να κάνει το «μπαμ» και στις στις ταινίες με τα Irishman και Marriage Story να παίζουν δυνατά για τα όσκαρ.

Μέσα στο 2019 η πλατφόρμα παρουσίασε δεκάδες νέα πρότζεκτ αλλά ήταν το βαρύ της χαρτί την τελευταία τριετία που παίρνει την πρωτιά στη λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές για το 2019.

Σύμφωνα λοιπόν με το Netflix, η τρίτη σεζόν του Stranger Things βρίσκεται στην πρώτη θέση των σειρών, ενώ η έκπληξη έρχεται από το Witcher που έκανε πρεμιέρα πριν από δέκα ημέρες, αλλά πρόλαβε να σκαρφαλώσει στο νούμερο δύο. Στη δεκάδα βρίσκονται επίσης και δύο πρότζεκτ που απέσπασαν πολύ καλές κριτικές, το When they See us και το Unbelievable.

Οι δέκα δημοφιλέστερες σειρές του Netflix για το 2019

“Stranger Things 3”
“The Witcher”
“The Umbrella Academy”
“Dead to Me”
“You: Season 2”
“When They See Us”
“Unbelievable”
“Sex Education”
“13 Reasons Why: Season 3”
“Raising Dion”

Το Witcher είναι η δημοφιλέστερη σειρά παγκοσμίως!

Στις 20 του μήνα έκανε πρεμιέρα στο Netflix το Witcher που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων (και video games), με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ.

Και μπορεί πριν την πρεμιέρα οι πρώτες κριτικές που δημοσιεύθηκαν να μην ήταν καθόλου θετικές, όμως το κοινό είχε διαφορετική άποψη και αγκάλιασε τη σειρά με το «καλημέρα». Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία  Parrot Analytics που καταγράφει την επίδραση των τηλεοπτικών σειρών, με βάση τις αναφορές που γίνονται για αυτές στο internet, το Witcher ήταν η δημοφιλέστερη σειρά σε ολόκληρο τον κόσμο, για την εβδομάδα που πέρασε, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Mandalorian του Star Wars.

H επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν υπολογίσει κανείς, ότι μιλάμε για καινούργια σειρά, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η άνοδος έρχεται σταδιακά.

«Η άμεση παγκόσμια επιτυχία του Witcher, δείχνει την επίδραση που μπορεί να έχει μία σειρά που κάνει ταυτόχρονα διαθέσιμα όλα της τα επεισόδια στις απαιτήσεις του κοινού. Η επιτυχία του είναι επίσης τρομερά σημαντική για το Netflix την ώρα που μπαίνει στη μάχη με τους νέους παίκτες στο streaming πεδίο» δήλωσε για το θέμα εκπρόσωπος της εταιρεία που κάνει τις μετρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: