Τι θα κάνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον αν δεν πάει καλά ο Batman;
News

Τι θα κάνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον αν δεν πάει καλά ο Batman;

Μπορεί η νέα ταινία του Batman να αργεί ακόμα, αλλά όπως είναι λογικό ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, από τότε που ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Ο 33χρονος ηθοποιός σχολιάζεται πολλές φορές αρνητικά λόγω του παρελθόντος του με το franchise του Twilight, αλλά αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να επικεντρωθούν σε αυτό το κομμάτι της καριέρας του, αγνοούν ότι έχει δουλέψει πολύ την τελευταία δεκαετία, με ρόλους που δείχνουν ότι διαθέτει μεγάλο ερμηνευτικό εύρος.

«Κάθε φορά που μπορεί να πω κάτι, κάποιος θα με αποκαλέσει ηλίθιο. Και εγώ σκέφτομαι, ρε φίλε, δεν έχω ξεκινήσει καν τα γυρίσματα» δήλωσε σε συνέντευξη του στη Guardian, ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Και αν αυτό δεν πετύχει; Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές επιλογές…

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κριτής του εαυτού μου από εμένα, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κάποιον άλλον. Αν δεν σας αρέσει η ταινία θα το γυρίσω στο πορνό. Καλλιτεχνικό πορνό». 

Η πλοκή του νέου Batman

Σύμφωνα με τον Daniel Richtman, που έχει συνήθως έγκυρες πληροφορίες από την κινηματογραφική βιομηχανία, αυτή θα είναι η πλοκή της ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021.

«Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι». 

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Ματ Ριβς είχε πει τα εξής:

Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστική και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες. Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ