Η δουλειά για το τρίτο Deadpool έχει ξεκινήσει ήδη με την ίδια ομάδα!
News

Η δουλειά για το τρίτο Deadpool έχει ξεκινήσει ήδη με την ίδια ομάδα!

Οι δύο πρώτες ταινίες του Deadpool γνώρισαν τεράστια επιτυχία, με πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως και υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτή την εποχή θα περιμέναμε να δούμε την τρίτη ταινία στους κινηματογράφους.

Η εξαγορά της Fox από τη Disney όμως, προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις στο πρότζεκτ αλλά και ερωτηματικά για το πώς μπορεί να μπει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ο αθυρόστομος Deadpool, χωρίς να χάσει την ταυτότητα του.

Φαίνεται όμως ότι όλα τα θέματα έχουν λυθεί και το είπε ο πιο αρμόδιος που δεν είναι άλλος από τον Ράιν Ρέινολντς. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Deadpool και είχε μεγάλο δημιουργικό έλεγχο στις πρώτες ταινίες ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και εκεί ανέφερε ότι αυτή την εποχή η τρίτη ταινία βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

«Ολόκληρη η ομάδα δουλεύει για την ταινία. Βρισκόμαστε στα Marvel Studios τώρα που αποτελούν για εμάς τα μεγάλα σαλόνια. Είναι λίγο τρελό». 

Το μεγάλο στοίχημα είναι βέβαια το αν ο Deadpool θα διατηρήσει την… ακαταλληλότητα του σε ένα κλασικό kid-friendly περιβάλλον όπως είναι αυτό της Disney.

https://youtu.be/ZIxWYuIb5ng?t=319

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ