Emperor Palpatine: Ακούστε το απειλητικό μήνυμά του
News

Emperor Palpatine: Ακούστε το απειλητικό μήνυμά του

Το Rise of Skywalker προβάλλεται εδώ και μερικές μέρες στους κινηματογράφους και ενώ οι επιδόσεις του είναι υψηλές (όπως πάντα με τις ταινίες του Star Wars), σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν στα επίπεδα που θα ήθελε η Disney.

Η ταινία βάζει τέλος στην ιστορία των Skywalker και περιλαμβάνει μία μεγάλη επιστροφή, που είχε ήδη προαναγγελθεί από τα trailer. Αυτή του Emperor Palpatine. Προσοχή ακολουθούν spoilers. 

Από το κλασικό κρόουλ του Star Wars που εμφανίζεται στις αρχές της ταινίας, μαθαίνουμε ότι ο αυτοκράτορας έχει επιστρέψει και έχει κάνει γνωστή την παρουσία του στο σύμπαν με ένα απειλητικό ηχογραφημένο μήνυμα.

Το ίδιο το μήνυμα όμως δεν το ακούμε ποτέ αν και κάνει μία αναφορά σε αυτό ο Poe Dameron, κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ήρθε η ώρα να το ακούσουμε όμως, αφού η Disney το χρησιμοποίησε στο Star Wars Event του Fortnine πριν από λίγες ημέρες. Θα το ακούσετε φυσικά με τη φωνή του Ian McDiarmid που υποδύεται τον Emperor Palpatine και λέει τα εξής:

At last the work of generations is complete. The great error is corrected. The day of victory is at hand. The Day of revenge. The day of the Sith!

Rise of Skywalker: Μέτριο το «άνοιγμα» στην Ελλάδα

H πρεμιέρα του νέου Star Wars στην Ελλάδα, έγινε ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες χώρες και είχε μάλιστα τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά στο θέμα των εισπράξεων. Πολλά εισιτήρια, αλλά αρκετά λιγότερα από όσα είχαν κόψει το Force Awakens και το Last Jedi.

To Rise of Skywalker δεν κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 εισιτηρίων και έμεινε στα 94.578, αν υπολογίσουμε και τα previews της Τετάρτης. Δεν ήταν καν η ταινία με το μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων ανά αίθουσα, αφού η Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή, έκοψε 51.000 εισιτήρια σε 109 αίθουσες (80 λιγότερες από αυτές που παιζόταν το νέο Star Wars).

Με αυτούς τους ρυθμούς το Rise of The Skywalker θα φτάσει περίπου στα 350.000 εισιτήρια, ενώ η πιο εμπορική ταινία της σειράς στην Ελλάδα (όπως και στον υπόλοιπο κόσμο) είναι το Force Awakens που έκοψε το 2015 446.258 εισιτήρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: