The Woman in the Window: Το πρώτο εξαιρετικό trailer
News

The Woman in the Window: Το πρώτο εξαιρετικό trailer

Γενικά είμαστε απλοί άνθρωποι. Όταν βλέπουμε ότι πρωταγωνιστεί κάπου η Amy Adams, είμαστε βέβαιοι ότι το πρότζεκτ θα μας αρέσει και το γιατί αυτή η γυναίκα δεν έχει πάρει ακόμα όσκαρ μετά από έξι υποψηφιότητες μας φαίνεται ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ακαδημίας τα τελευταία 15 χρόνια.

Έχουμε στα χέρια μας το πρώτο trailer για το The Woman in the Window που βρίσκει την Adams στο ρόλο μία γυναίκας που πάσχει από έντονη μορφή αγοραφοβίας και δεν τολμάει να βγει καν από το σπίτι της. Όταν γίνεται μάρτυρας ενός εγκλήματος, όλοι προσπαθούν να τη βγάλουν τρελή, ενώ η ίδια είναι σίγουρη ότι ξέρει τι έχει συμβεί.  Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο σκηνοθέτης Joe Wright (Darkest Hour, Atonement) είναι απόλυτα κλειστοφοβική ένα ακόμα bonus έρχεται με τη χρησιμοποίηση της Alternate Reality έκδοσης του Dark Side των Muse.

Έτσι, μαζί με το trailer του Tenet που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, έχουμε ήδη δύο ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς μέσα στο 2020. Εκτός από την Amy Adams, o Amy Adams έχει μαζέψει ένα τρομερό καστ που αποτελείται από τους Τζουλιάν Μουρ, Γκάρι Ολντμαν, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Γουάιατ Ράσελ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι. Το The Woman in the Window κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ