Guns N’ Roses: Ξανά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2020
News

Guns N’ Roses: Ξανά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2020

Και ενώ περιμένουμε να μάθουμε νέα για την δισκογραφική τους επιστροφή, που όλο φημολογείται αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται, οι Guns N’ Roses, ανακοίνωσαν και άλλες συναυλίες μετά από αυτές της Λατινικής Αμερικής, που θα τους φέρουν για μία ακόμα φορά στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 13 εμφανίσεις που ξεκινούν από την Πορτογαλία στις 20 Μαΐου και ολοκληρώνονται στην Ιρλανδία στις 27 Ιουνίου. Δεν θα πρέπει να σκεφτομαστε καν το ενδεχόμενο έλευσης τους στη χώρα μας, αφού το μπάτζετ τους είναι απλησιασίαστο για τα συναυλιακά δεδομένα της Ελλάδας. Αυτές που ακολουθούν είναι όλες οι ημερομηνίες.

Μάιος
20 Lisbon Passeio Maritimo De Algés, Portugal
23 Seville Estadio Benito Villamarin, Spain
26 Munich Olympiastadion, Germany
29 London Tottenham Hotspur Stadium, UK
Ιούνιος
02 Hamburg Volksparkstadion, Germany
06 Solvesborg Sweden Rock Festival, Sweden
09 Vienna Ernst Happel Stadium, Austria
12 Firenze Firenze Rocks Festival, Italy
14 Berne Stade de Suisse. Switzerland
17 Warsaw PGE Narodowy, Poland
19 Prague Letnany Airport, Czech Republic
21 Landgraaf Pinkpop Festival, Holland
27 Dublin Marlay Park Concert Series, Ireland

Απίστευτα λεφτά έβγαλε η «Not in this Life Time» περιοδεία

Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν φανταζόταν ότι θα βλέπαμε ξανά στην ίδια σκηνή τον Axl Rose και τον Slash. Τελικά όχι μόνο τους είδαμε, αλλά μαζί με τον Duff McKagan, ξεκίνησαν την Άνοιξη του 2016 την Not in this Life Time περιοδεία των Guns N’ Roses που βρίσκεται πλέον στην τρίτη όλων των εποχών σε έσοδα!

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στο Λας Βέγκας και το συγκρότημα σε 158 συναυλίες «έκοψε» 5,371,891 εισιτήρια. Τα συνολικά έσοδα ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο και πιο συγκεκριμένα ήταν 584.2 εκατομμύρια!

Από μία και μόνο εμφάνιση έβγαλαν 10 εκατομμύρια δολάρια σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ έκοψαν πάνω από 100.000 εισιτήρια για μία συναυλία τέσσερις φορές.

Στην δεύτερη όλων των εποχών σε έσοδα βρίσκεται η 360 περιοδεία των U2, που είχε περάσει και από την Ελλάδα το 2010, με 736 εκατομμύρια, ενώ στην κορυφή είναι ο Ed Sheeran με 775 εκατομμύρια από το 2017 έως και φέτος.

https://youtu.be/GuCJkeq4Fjc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ