Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η σειρά έχασε τον πρωταγωνιστή της
News

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η σειρά έχασε τον πρωταγωνιστή της

Πίσω στον Σεπτέμβριο είχαμε μάθει ότι στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα πρωταγωνιστήσει ο Will Poulter και μάλιστα ήταν το πρώτο όνομα που είχε επιβεβαιωθεί για το καστ. Τώρα και όπως αποκαλύπτει το Variety, μαθαίνουμε ότι ο ηθοποιός δεν θα συμμετέχει τελικά στο τεράστιο πρότζεκτ, λόγω προβλημάτων στον προγραμματισμό των γυρισμάτων.

Ο ρόλος που είχε αναλάβει δεν είχε γίνει γνωστός, όμως η παραγωγή της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του. Θυμίζουμε ότι τα άλλα ονόμα που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής για την τηλεοπτική μεταφορά είναι οι Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Maxim Baldry και Ema Horvath.

Θα πρέπει να πούμε ότι ο Will Poulter που τον ξέρουμε από τις συμμετοχές του στο Bandersnatch του Netflix και το φετινό Midsommar, χάνει για δεύτερη φορά ρόλο σε μπλοκμπάστερ, αφού πριν λίγα χρόνια είχε ανακοινωθεί ότι θα υποδυθεί τον Pennywise στο IT, όμως οι αλλαγές στην παραγωγή και την σκηνοθεσία και η τελική καθυστέρηση της ταινίας, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει και από εκείνο το πρότζεκτ.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πρότζεκτ όλων των εποχών

Πρόσφατα η Amazon ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώνεται και για δεύτερη σεζόν, κάτι που τυπικά δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση, αφού η συμφωνία έκανε λόγο τουλάχιστον πέντε σεζόν και πιθανότατα κάποιο spin-off, όμως όπως αναφέρει το Deadline, η πρόωρη ανανέωση βοηθάει στο να μην υπάρχουν μεγάλα κενά ανάμεσα στη σεζόν, αφού η δουλειά θα ξεκινήσει από τώρα.

Είναι μία τακτική που ακολούθησε και ο Πίτερ Τζάκσον με τις ταινίες για τη Μέση Γη και φυσικά βοήθησε στην ομοιογένεια του τελικού αποτελέσματος. Το σενάριο της σειράς γράφουν οι JD Payne και Patrick McKay, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.A. Bayona.

Το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τον Νοέμβριο του 2017, και η σειρά που ετοιμάζει δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας, αφού θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στην 2η εποχή. To συνολικό κόστος για όλες τις σεζόν αναμένεται να φτάσει τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

Η 2η εποχή της Μέσης Γης σύμφωνα με τα γραπτά του Τόλκιν

H 2η εποχή είχε διάρκεια 3441 ετών και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον, από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά, μετά την πτώση του Νούμενορ.

Μπορεί δηλαδή να μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πάει στο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής, με την άνθιση του Νούμενορ, την άνοδο του Σάουρον και την πρώτη κόντρα του με τα ξωτικά για τα δαχτυλίδια, αλλά και τη δημιουργία των Ringwraiths.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ