Πάνω από 26 εκατομμύρια χρήστες του Netflix είδαν το Irishman σε δύο εβδομάδες!
News

Πάνω από 26 εκατομμύρια χρήστες του Netflix είδαν το Irishman σε δύο εβδομάδες!

Μετά από μερικές ημέρες προβολής στους κινηματογράφους, το Irishman έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Νοεμβρίου. Μιλάμε φυσικά για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα project των τελευταίων ετών που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει και κεντρικό «παίκτη» στα βραβεία Όσκαρ.

Το Netflix δεν συνηθίζει να δίνει στοιχεία προβολών στη δημοσιότητα και το κάνει μόνο για μερικά από τα βαριά «χαρτιά» του, όπως είναι φυσικά και η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε. Σύμφωνα λοιπόν με τον διευθυντή περιεχομένου της πλατφόρμας,  Ted Sarandos, 26 εκατομμύρια λογαριασμοί, είδαν το Irishman στις πρώτες δύο εβδομάδες προβολής του. Και όταν λέει «είδαν», εννοεί ότι ολοκλήρωσαν τουλάχιστον το 70% της ταινίας, που θυμίζουμε ότι αγγίζει σε διάρκεια τις 3.5 ώρες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Netflix, η ταινία θα φτάσεις στις πρώτες 28 ημέρες τα 40 εκατομμύρια και αποτελεί ήδη ένα από τα πιο επιτυχημένα του πρότζεκτ, ενώ το κόστος του ξεπέρασε τα 160 εκατομμύρια δολάρια. Τα ανταποδοτικά οφέλη όμως αυτή τη στιγμή με την ταινία να κυριαρχεί στις βραβεύσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερα για το Netflix.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Frank Sheeran, ενός βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που γίνεται στην πορεία εκτελεστής της μαφίας και ίσως να είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Jimmy Hoffa.  Το σενάριο που βασίζεται στο βιβλίο I Heard You Paint Houses του Charles Brandt,  έχει υπογράψει ο Steven Zaillian που έχει δουλέψει ξανά με τον Σκορσέζε στο Gangs of New York ενώ το βιογραφικό του περιέχει ακόμα ταινίες όπως τα Moneyball, The Girl With the Dragon Tattoo και American Gangster.

Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον Jimmy Hoffa, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η ταινία αποτελεί την πρώτη του συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Ο Τζο Πέσι που κέρδισε όσκαρ για τα Καλά Παιδιά υποδύεται το μέλος της μαφίας, Russell Bufalino, ενώ το καστ συμπληρώνεται από τους Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Ray Romano και Anna Paquin.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ