Νέο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ από τους διοργανωτές του Rockwave έρχεται το 2020 στην Κατερίνη!
News

Νέο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ από τους διοργανωτές του Rockwave έρχεται το 2020 στην Κατερίνη!

Πίσω στις αρχές της χρονιάς,  είχαμε ακούσει για πρώτη φορά το όνομα Long Beach Festival και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Xlalala (διοργανώτρια εταιρεία του Rockwave), το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τελικά το καλοκαίρι του 2020 στην Κατερίνη, σε μία έκταση 200 στρεμμάτων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση και φυσικά περιμένουμε το επόμενο διάστημα να μάθουμε και τα πρώτα ονόματα.

Ένα νέο μουσικό γεγονός έρχεται να ενώσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και από τα Βαλκάνια.

Στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, στην Πιερία, γεννιέται κάτι καινούργιο. Σε μία πανέμορφη περιοχή με θέα τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο στα δεξιά, που εκτείνεται αμφιθεατρικά από τους πρόποδες του ψηλότερου ελληνικού βουνού ως τα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού απέναντι από τη Θεσσαλονίκη, από την οποία απέχει μόλις 50 χλμ.(και 20 από την Κατερίνη) ξεκινά τα πρώτα του βήματα ένα τολμηρό και φιλόδοξο εγχείρημα.

Σε μία περιοχή με τόσο πλούσιο μυθολογικό και ιστορικό φορτίο, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σε μία έκταση 200 στρ. τα ρεύματα του παρελθόντος θα σμίξουν με το παρόν σε ένα νέο μουσικό σύμπαν. Μνήμες, αφηγήσεις, μύθοι, ήχοι και μουσικές με μια αστείρευτη ενέργεια εκβάλλονται σε αυτόν το χώρο. Εδώ λοιπόν, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα πολυ-λειτουργικό συγκρότημα στο οποίο θα μπορούν να αναπτυχθούν καινοτόμες πολιτιστικές, αγροτικές και τουριστικές δραστηριότητες, το Terra Republic.

Το πρώτο κεφάλαιο αυτής της νέας ιστορίας θα το γράψει η μουσική… Με το Long Beach Festival 2020 στη γη της Μακεδονίας αρχίζει ένα νέο ετήσιο, διεθνές μουσικό φεστιβάλ που φιλοδοξεί να εμπνεύσει, να συγκινήσει και γενικότερα να αποτελέσει πόλο έλξης για τους μουσικόφιλους ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Να ενώσει. Να συμπεριλάβει. Να φιλοξενήσει.
Η μουσική γέφυρα του καλοκαιριού…

Το 2020 είναι μόνο η αρχή…

Η περιπλάνηση συνεχίζεται…
Γιατί, πέτρα που κυλά ποτέ δεν χορταριάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ