Τα μαζεύει ο Pete Townsend για τη δήλωση «ευτυχώς που πέθαναν» – Ήταν βρετανικό χιούμορ

Roxx |
Τα μαζεύει ο Pete Townsend για τη δήλωση «ευτυχώς που πέθαναν» – Ήταν βρετανικό χιούμορ - Roxx.gr

Σας το γράψαμε στο ξεκίνημα της είδησης το πρωί της Τετάρτης, για τις δηλώσεις του Pete Townsend για τον ντράμερ των Who Keith Moon και τον μπασίστα John Entwistle, που έχουν φύγει από τη ζωή.

Βρετανικό, φλεγματικό χιούμορ; Σαρκασμός που δεν μπορείς να καταλάβεις αν δεν είσαι μπροστά;

Το πρώτο υποστηρίζει τελικά πώς ήταν ο Pete Townsend όταν δήλωσε «ευτυχώς που έχουν πεθάνει». Με μακροσκελή ανακοίνωση του τονίζει ότι έκανε απλά βρετανικό χιούμορ και ότι αγαπούσε πολύ τους δύο συνεργάτες του.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει το πόσο πολύ μου λείπουν, ως άνθρωποι, ως φίλοι και ως μουσικοί. Η χημεία που είχαμε στο στούντιο, λείπει από το νέο άλμπουμ και πάντα μοιάζει μάταιο να προσπαθούμε να την φτιάξουμε ξανά χωρίς αυτούς, αλλά υποθέτω ότι πάντα μπαίνουμε στο πειρασμό να το κάνουμε. Μέχρι αυτή τη την ημέρα είμαι θυμωμένος μαζί τους που πέθαναν. Κάποιες φορές φαίνεται. Είναι εγωιστικό αλλά έτσι νιώθω. 

Είμαι όμως πραγματικά ευγνώμων που έχουμε τις δεύτερες και τρίτες μετενσαρκώσεις που τολμάμε ακόμα να αποκαλούμε The Who. Μία φορά μετά τον θάνατο του Keith και άλλη μία μετά τον John. Ευχαριστώ τον θεό για αυτό, αλλά ήμουν ειρωνικός με τον δικό μου βρετανικό τρόπο όταν είπα ότι είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μπορώ να είμαι χαρούμενος που νιώθω ελεύθερος ως μουσικός και συνθέτης, αλλά λυπημένος που έχασα παλιούς φίλους. Προς το τέλος της ζωής της η μητέρα μου η Betty με τρέλαινε, έτσι ένιωσα μία ανακούφιση όταν έφυγε τελικά από τη ζωή, αλλά μου λείπει πολύ. Η αγάπη έχει τόσες πολλές εκφράσεις. 

Καταλαβαίνω τους οπαδούς των Who που μπορεί να είδαν έναν τίτλο και να πληγώθηκαν. Ελπίζω ότι με ξέρουν αρκετά και λέω πάντα την αλήθεια και από τις δύο πλευρές. Η μία πλευρά λείπει από αυτούς τους τίτλους. 

Αυτή που ακολουθεί είναι ολόκληρη η δήλωση του.

My interview with Rolling Stone. Headline: 'Pete Townshend says “thanks God” Moon, John Entwistle are dead; they were…

Gepostet von Pete Townshend am Mittwoch, 27. November 2019ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ