Παραλίγο τεράστια γκέλα με το σενάριο της νέας ταινίας του Star Wars!

Roxx |
Παραλίγο τεράστια γκέλα με το σενάριο της νέας ταινίας του Star Wars! - Roxx.gr

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Rise of Skywalker που θα βάλει τέλος στην κεντρική ιστορία του Star Wars και όπως γίνεται πάντα στις παραγωγές αυτού του μεγέθους τα μέτρα ασφαλείας για τις διαρροές είναι πάρα πολύ αυστηρά.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μία φήμη που ήθελε το σενάριο της ταινίας να έχει διαρρεύσει και ο JJ Abrams ήρθε να την επιβεβαιώσει, τονίζοντας όμως ότι πρόλαβαν την τελευταία στιγμή να γλιτώσουν την γκέλα.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας ήταν καλεσμένος στο Good Morning America και «κατηγόρησε» έναν ηθοποιό της ταινίας χωρίς όμως να τον κατονομάσει.

«Ένας από τους ηθοποιούς μας, δεν θα πω ποιος -θέλω, αλλά δεν θα το κάνω- άφησε το σενάριο κάτω από το κρεβάτι του και το βρήκε κάποιος που καθάριζε το σπίτι. Αυτός με τη σειρά του έδωσε σε κάποιον άλλον που το έβγαλε σε δημοπρασία στο ebay». 

Στη συνέχεια και κατά τύχη κάποιος από την LucasFilm, παρατήρησε τη δημοπρασία και όταν επιβεβαίωσε ότι το σενάριο ήταν αυθεντικό, το αγόρασε γλιτώνοντας τη διαρροή!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ