Απίστευτα λεφτά έβγαλε η «Not in this Life Time» περιοδεία των Guns N’ Roses

Roxx |
Απίστευτα λεφτά έβγαλε η «Not in this Life Time» περιοδεία των Guns N’ Roses - Roxx.gr

Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν φανταζόταν ότι θα βλέπαμε ξανά στην ίδια σκηνή τον Axl Rose και τον Slash. Τελικά όχι μόνο τους είδαμε, αλλά μαζί με τον Duff McKagan, ξεκίνησαν την Άνοιξη του 2016 την Not in this Life Time περιοδεία των Guns N’ Roses που βρίσκεται πλέον στην τρίτη όλων των εποχών σε έσοδα!

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στο Λας Βέγκας και το συγκρότημα σε 158 συναυλίες «έκοψε» 5,371,891 εισιτήρια. Τα συνολικά έσοδα ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο και πιο συγκεκριμένα ήταν 584.2 εκατομμύρια!

Από μία και μόνο εμφάνιση έβγαλαν 10 εκατομμύρια δολάρια σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ έκοψαν πάνω από 100.000 εισιτήρια για μία συναυλία τέσσερις φορές.

Στην δεύτερη όλων των εποχών σε έσοδα βρίσκεται η 360 περιοδεία των U2, που είχε περάσει και από την Ελλάδα το 2010, με 736 εκατομμύρια, ενώ στην κορυφή είναι ο Ed Sheeran με 775 εκατομμύρια από το 2017 έως και φέτος.

Πλέον και μετά την τεράστια αυτή επιτυχία μένει να δούμε αν το συγκρότημα θα μπει στη διαδικασία δημιουργίας νέου άλμπουμ, κάτι που ακούγεται συχνά, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ