Μούφα τελικά η περιοδεία των Rage Against the Machine
News

Μούφα τελικά η περιοδεία των Rage Against the Machine

Update: Όπως έκανε γνωστό το Wall of Sound, η εικόνα που περιελάμβανε συναυλίες των Rage Against the Machine για το 2020, δεν είναι αυθεντική και δημιουργήθηκε για σκοπούς τρολαρίσματος από έναν Αυστραλό. Αυτή που ακολουθεί είναι η αρχική δημοσίευση που προφανώς δεν ισχύει πλέον και κρατάμε μόνο τις πέντε αρχικές συναυλίες στην Αμερική που έχουν ήδη ανακοινωθεί. 

Από τις αρχές του μήνα κινούμαστε σε ρυθμούς Rage Against the Machine, αφού η μπάντα επαναδραστηριοποιείται και μέχρι στιγμής ξέραμε πέντε ημερομηνίες για συναυλίες τους στην Αμερική. Το βράδυ της Κυριακής, ανέβηκε για πολύ λίγο στον λογαριασμο τους στο Twitter και στη συνέχεια διεγράφη, η αφίσα που θα δείτε παρακάτω και περιλαμβάνει συνολικά 23 εμφανίσεις τους που περιλαμβάνουν και την Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα και από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα εμφανιστούν σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία, Αγγλία, Ιρλανδία και Σκωτία, χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν θα προστεθούν και άλλες ημερομηνίες.

Μία πρώτη επιβεβαίωση θα έρθει λογικά την Τρίτη όταν και θα ανακοινωθεί το πλήρες lineup του Hellfest, αφού η αφίσα τους φέρνει να εμφανίζονται και εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ