Κάτι περίεργο συμβαίνει με την online προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers

Roxx |
Κάτι περίεργο συμβαίνει με την online προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers - Roxx.gr

Από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου έχουν γίνει διαθέσιμα τα εισιτήρια για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, που επιστρέφουν στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι ακόμα σε ισχύ οι τιμές των early bird εισιτηρίων με κόστος 55 ευρώ για τη Ζώνη Β, 90 ευρώ για τη ζώνη Α και στα 150 ευρώ για τα VIP.

Όταν όμως επιχειρείς να κλείσεις τα εισιτήρια σου online, μέσω viva ή των Public Tickets έρχεσαι αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη, που ανεβάζει αρκετά το κόστος των εισιτηρίων.

Αρχικά να πούμε ότι στις πρώτες δύο ώρες της προπώλησης, τα έξοδα κράτησης ήταν κοινά για κάθε ζώνη. Έξι ευρώ ανα εισιτήριο. Αν ήθελες πάνω από ένα εισιτήριο τότε η τιμη ανέβαινε, κλιμακωτά. 12 ευρώ για τα δύο εισιτήρια, 18 για τα τρία και 24 ευρώ για τα τέσσερα εισιτήρια.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης και μέχρι τώρα έχει γίνει μία διαβάθμιση στα έξοδα κράτησης, που μπορεί να έχει ξαναγίνει, αλλά εμείς δεν την έχουμε δει. Για τη ζώνη Β τα έξοδα κράτησης είναι 3,3 ευρώ στο ένα εισιτήριο (6,6 στα δύο και ούτω καθεξής), 5,4 ευρώ για τη ζώνη Α και 9(!) ευρώ για τα VIP. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να αγοράσει τέσσερα VIP εισιτήρια, τότε εκτός από τα 600 ευρώ θα χρεωθεί και 36 ευρώ έξοδα κράτησης!

Είναι μεγάλη υπόθεση να έρχονται στη χώρα μας τέτοια μεγάλα συγκροτήματα, αλλά πραγματικά θα ήταν πιο ξεκάθαρο αν ξέραμε από την αρχή ότι θα υπάρχουν τέτοια «καπέλα» στις τιμές.

Στους πίνακες ακολουθούν τα παραδείγματα που σας αναφέραμε, ενώ το Roxx είναι στη διάθεση των εμπλεκομένων για διευκρινίσεις μέσω του e-mail: info@roxx.grΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ