«Πόλεμος» δημοσιευμάτων για το σίκουελ του Joker
News

«Πόλεμος» δημοσιευμάτων για το σίκουελ του Joker

To Hollywood Reporter και το Deadline είναι ίσως οι μεγαλύτερες και πιο έγκυρες πηγές πληροφοριών όταν μιλάμε για θέματα του Hollywood, αφού σπάνια πέφτουν έξω και έχουν αποκλειστικά θέματα πολύ πριν έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης το THR έκανε την αποκάλυψη, που φέρνει το σίκουελ του Joker πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση του, ενώ στο ίδιο θέμα τόνιζε ότι ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, πήγε στα γραφεία του προέδρου της Warner, Τόμπι Έμεριχ, μετά το πρώτο θριαμβευτικό τριήμερο της ταινίας και ζήτησε να αναπτύξει τα όριτζιν στόρι για μία σειρά από χαρακτήρες.

Ο Έμεριχ δεν συμφώνησε σε κάτι τόσο ευρύ, του έδωσε όμως το «οκ» να προχωρήσει με τουλάχιστον έναν χαρακτήρα. Φυσικά το δημοσίευμα επικαλείται πηγές εκ των έσω.

Λίγες ώρες αργότερα και σε μία σπάνια κίνηση για τα «πολιτισμένα» δημοσιογραφικά δεδομένα των ΗΠΑ, το Deadline διαψεύδει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, επικαλούμενο φυσικά δικές του πηγές.

Τονίζει, ότι το ραντεβού του Τοντ Φίλιπς με τον Τόμπι Έμεριχ δεν έγινε ποτέ, ενώ οι συζητήσεις με τους συντελεστές για το σίκουελ του Joker δεν έχουν ξεκινήσει καν. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να αποκαλέσει κομμάτια του αρχικού δημοσιεύματος ξεκάθαρο clickbait.

To που υπάρχει αλήθεια θα το μάθουμε σύντομα, πάντως λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια επιτυχία του Joker που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο σε προβλέψεις, το σίκουελ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: