Όλη η αλήθεια για το σίκουελ του Joker - Τι λέει ο σκηνοθέτης για τις φήμες
News

Όλη η αλήθεια για το σίκουελ του Joker – Τι λέει ο σκηνοθέτης για τις φήμες

Το απόγευμα της Τετάρτης το THR έκανε την αποκάλυψη, που φέρνει το σίκουελ του Joker πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση του, ενώ στο ίδιο θέμα τόνιζε ότι ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, πήγε στα γραφεία του προέδρου της Warner, Τόμπι Έμεριχ, μετά το πρώτο θριαμβευτικό τριήμερο της ταινίας και ζήτησε να αναπτύξει τα όριτζιν στόρι για μία σειρά από χαρακτήρες. Ο Έμεριχ δεν συμφώνησε σε κάτι τόσο ευρύ, του έδωσε όμως το «οκ» να προχωρήσει με τουλάχιστον έναν χαρακτήρα. Φυσικά το δημοσίευμα επικαλείται πηγές εκ των έσω.

Λίγες ώρες αργότερα, το Deadline διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, επικαλούμενο φυσικά δικές του πηγές. Που βρίσκεται όμως η αλήθεια; Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μίλησε στο indiewire και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν γίνεται να μην υπάρχουν συζητήσεις για σίκουελ μίας ταινίας που έχει εισπράξεις ενός δισεκατομμυρίου. Και εγώ και ο Γιοακίν έχουμε δηλώσει ότι συζητήσαμε μεταξύ μας για σίκουελ από την δεύτερη εβδομάδα των γυρισμάτων γιατί ήταν ένα ευχάριστο θέμα για κουβέντα. Αλλά το δημοσίευμα του THR ανέφερε και άλλα πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε και αν είχε να κάνει με κάποιον βοηθό που ήθελε να δείξει στον δημοσιογράφο ότι ξέρει πράγματα» τόνισε αρχικά ο Φίλιπς.

«Αυτή είναι η αλήθεια για το σίκουελ. Εγώ και ο Γιοακίν, έχουμε μιλήσει για μία τέτοια πιθανότητα στο διάστημα που γυρίζαμε τον κόσμο με τους υπεύθυνους της Warner Bros για το προμόσιον της ταινίας. Μας ρωτούσαν αν έχουμε καμία ιδέα. Αλλά δεν έχουμε μιλήσει για συμβόλαιο, δεν έχουμε συμβόλαιο για νέα ταινία και δεν έχουμε προσεγγίσει τον Γιοακίν. Θα συμβεί κάτι τέτοιο; Μπορώ να πω ότι το άρθρο ανέφερε αυτά που είναι πιθανό να γίνουν». 

Και φυσικά από εδώ και πέρα περιμένουμε τις επίσημες συζητήσεις που είναι αναπόφευκτο ότι θα οδηγήσουν σε μία ακόμα ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: