Η Εμίλια Κλαρκ για τις γυμνές σκηνές του Game of Thrones: «Μου έλεγαν ότι θα απογοητεύσω το κοινό αν δεν τις κάνω»
News

Η Εμίλια Κλαρκ για τις γυμνές σκηνές του Game of Thrones: «Μου έλεγαν ότι θα απογοητεύσω το κοινό αν δεν τις κάνω»

Για την εμπειρία της στις πρώτες ημέρες του Game of Thrones, μίλησε η Εμίλια Κλαρκ στο podcast Armchair Expert. H 33χρονη ηθοποιός τόνισε ότι ήταν νέα στο χώρο και δεν ένιωθε άνετα με τις πολλές γυμνές σκηνές, όμως δεν έβρισκε ανταπόκριση όταν εξέφραζε τις αμφιβολίες της.

«Πλέον έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου, με τι νιώθω άνετα και με τι όχι. Είχα καυγάδες στα γυρίσματα και έλεγα ότι θα κρατήσω το σεντόνι πάνω μου. Μου έλεγαν όμως ότι έτσι θα απογοητεύσω το κοινό του Game of Thrones και εγώ σκεφτόμουν απλά ‘άντε γαμηθείτε’».

Η «Ντενέρις» λέει ότι διαβάζοντας το σενάριο και ενώ ήταν πολύ φρέσκια στο χώρο πίστευε ότι για να υπάρχει το γυμνό στη σκηνή τότε ξεκάθαρα χρειαζόταν, όταν όμως έφτανε η ώρα των γυρισμάτων, ένιωθε πολύ άβολα με τον τρόπο που γίνονταν όλα.

«Δεν είχα βρεθεί ποτέ ξανά σε τόσο μεγάλο γύρισμα και ξαφνικά ήμουν γυμνή, μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, δεν είχα ιδέα τι ήθελαν από εμένα και δεν ήξερα καν αν θέλω να το κάνω. Σκεφτόμουν ότι επειδή ήμουν νέα στη δουλειά δεν είχα δικαιώματα, ούτε έπρεπε να πω την άποψη μου. Έτσι απλά έκλαιγα στο μπάνιο και όταν επέστρεφα γύριζα τη σκηνή».

Προφανώς και όλα αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πρόσφατες δηλώσεις των δημιουργών Benioff και Weiss, που είπαν ότι δεν είχαν ιδέα τι έκαναν στις πρώτες σεζόν.

Η Εμίλια Κλαρκ τόνισε πάντως, ότι αυτός που την βοήθησε να νιώσει πιο άνετα και την έκανε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, σε εκείνες τις δύσκολες πρώτες μέρες δεν ήταν άλλος από τον Τζέισον Μομόα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ