Ημερομηνίες για πέντε νέες ταινίες από τη Marvel ανακοίνωσε η Disney!
News

Ημερομηνίες για πέντε νέες ταινίες από τη Marvel ανακοίνωσε η Disney!

Το διάστημα από την κυκλοφορία του Far From Home του Spider-Man, μέχρι τον επόμενο Μάιο όταν και θα κάνει πρεμιέρα το Black Widow και θα μπούμε επίσημα στην 4η φάση, είναι το μεγαλύτερο κενό που υπήρξε τα τελευταία χρόνια στο MCU, ανάμεσα σε δύο ταινίες.

Ήταν όμως τέτοιο το «μπαμ» του Endgame που αυτή η διακοπή δικαιολογείται και δίνει χρόνο στα επόμενα πρότζεκτ να ανασάνουν και να μας έρθουν φρέσκα-φρέσκα. Θα είναι όμως το μοναδικό χαλαρό διάστημα, αφού στο ήδη γεμάτο πρόγραμμα του MCU για τα επόμενα χρόνια η Disney ήρθε να προσθέσει άλλες πέντε (!) ημερομηνίες κυκλοφορίας ταινιών.

Η πρώτη είναι για το 2022 και αφορά την 7η Οκτωβρίου. Θα είναι η τέταρτη ταινίας της χρονιάς, αφού θα έχουν προηγηθεί μία στις 18 Φεβρουαρίου, το δεύτερο Black Panther στις 6 Μαΐου και άλλη μία στις 29 Ιουλίου.

Πάμε τώρα στο 2023 και λογικά μιλάμε ήδη για την 5η φάση. Οι τέσσερις ταινίες εκείνης της χρονιάς θα κυκλοφορήσουν στις 17 Φεβρουαρίου, στις 5 Μαΐου, στις 28 Ιουλίου και στις 3 Νοεμβρίου. Όλες οι ημερομηνίες που σας αναφέραμε αφορούν ταινίες αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και πολλά πρότζεκτ για το Disney Plus, που θα ανακοινωθούν σύντομα (εκτός από αυτά που ήδη ξέρουμε).

Στο διάστημα 2022-2023 έχουμε οκτώ ημερομηνίες και μόνο μία ταινία να έχει ήδη ανακοινωθεί. Φανταζόμαστε λοιπόν ότι στις υπόλοιπες επτά περιλαμβάνονται, το τρίτο Guardians of The Galaxy, το Blade, το τρίτο Ant-Man, η δεύτερη ταινία της Captain Marvel και από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η άφιξη του Deadpool και ίσως ένα «μάζεμα» τύπου Avengers.

Αυτές που ακολουθούν είναι οι επτά ταινίες που ξέρουμε πότε κυκλοφορούν.

Black Widow 

Release Date: May 1, 2020

The Eternals 

Release Date: Nov. 6, 2020

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Release date: Feb. 12, 2021

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Release Date: May 7, 2021

Spider-Man 3

Release Date: July 16, 2021

Thor: Love and Thunder

Release Date: Nov. 5, 2021

Black Panther 2 

Release Date: May 6, 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ