Πρεμιέρα σήμερα για το Disney Plus - Πότε θα έρθει στην Ελλάδα;
News

Πρεμιέρα σήμερα για το Disney Plus – Πότε θα έρθει στην Ελλάδα;

Από σήμερα 12 Νοεμβρίου, ένας ακόμα τεράστιος παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι του streaming. H πλατφόρμα Disney Plus έκανε πρεμιέρα στην Αμερική, τον Καναδά και την Ολλανδία ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη και στην Νέα Ζηλανδία.

Το ερώτημα που απασχολεί εμάς όμως, είναι το πότε θα τη δούμε και στην χώρα μας.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Disney είναι φυσικά το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας στην Ευρώπη, αφού έχει βάλει στόχο τα 25 εκατομμύρια συνδρομητές στην Ήπειρο μας μέχρι το 2025. Και το πρώτο βήμα θα γίνει στις 31 Μαρτίου όταν και όπως ανακοινώθηκε θα γίνει η πρεμιέρα της πλατφόρμας σε Αγγλία,Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες στην περιοχή που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αν και μέχρι να ανακοινωθεί τίποτα δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρο, θα ποντάραμε τα λεφτά μας σε εκείνη την ημερομηνία για πρεμιέρα και στη χώρα μας.

Το Disney Plus έρχεται με πάνω από 620 ταινίες και 10.000 επεισόδια σειρών, ενώ φυσικά θα περιλαμβάνει τα πάντα από Star Wars, Marvel, Pixal και πολλές νέες σειρές ειδικά για την πλατφόρμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: