Για κάποιο λόγο οκτώ άλμπουμ των Pink Floyd βρίσκονται ψηλά στα ελληνικά charts
News

Για κάποιο λόγο οκτώ άλμπουμ των Pink Floyd βρίσκονται ψηλά στα ελληνικά charts

Στην εποχή που ζούμε τα charts, ειδικά όταν δεν υπάρχουν μεγάλες κυκλοφορίες, αποτελούν μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, αφού δείχνουν ότι οι μουσικόφιλοι κινούνται με στόχο να ολοκληρώσουν τις συλλογές τους.

Όπως προφανώς συμβαίνει και στην περίπτωση που θα συζητήσουμε.

Για την εβδομάδα που πέρασε λοιπόν στη χώρα μας, όχι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά οκτώ άλμπουμ των Pink Floyd βρέθηκαν μέσα στην πρώτη 30αδα των πωλήσεων. Δύο από αυτά μάλιστα βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, το Endless River στην 7η και το Ummagumma στην 9η!

Στη συνέχεια βρίσκουμε το Dark Side of The Moon στην 13η θέση, το Division Bell στην 16η, το Wall και το Pulse μοιράζονται την 18η θέση, το Wish you were here είναι στην 24η θέση, ενώ το Best of: A foot in the Door βρίσκεται στην 26η θέση. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα άλμπουμ, αφού και το Meddle μπαίνει στη λίστα στην 75η θέση.

Τα περίεργα δεν τελειώνουν όμως τους Pink Floyd, αλλά συνεχίζονται με τους Arch Enemy που βλέπουν το Will to Power που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια να παίρνει την καλύτερη του θέση στα ελληνικά charts με την 8η θέση.

Για την ιστορία να πούμε ότι στην κορυφή βρέθηκε η Ελευθερία Αρβανιτάκη με το νέο της άλμπουμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ