O Κόλιν Φάρελ φαβορί για το ρόλο του Πιγκουίνου στην ταινία του Batman!
News

O Κόλιν Φάρελ φαβορί για το ρόλο του Πιγκουίνου στην ταινία του Batman!

To κάστινγκ για τη νέα ταινία του Batman έχει μπει στην τελική του ευθεία και όπως όλα δείχνουν έχουμε και τον τρίτο «κακό» της ταινίας, μετά τον Riddler του Πολ Ντέινο και την Catwoman της Ζόι Κράβιτζ.

Όπως αποκαλύπτει το Deadline, πολύ κοντά σε συμφωνία για το ρόλο του Πιγκουίνου είναι ο Κόλιν Φάρελ που αυτές τις μέρες συζητά με την Warner Bros τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ του Ματ Ριβς.

o 43χρονός ηθοποιός έχει παρελθόν στο είδος, αφού είχε υποδυθεί τον Bullseye στο απαράδεκτο Daredevil του 2003 με τον Μπεν Άφλεκ.

Σύμφωνα με τον Daniel Richtman, που έχει συνήθως έγκυρες πληροφορίες από την κινηματογραφική βιομηχανία, αυτή θα είναι η πλοκή της ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021.

«Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι». 

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Ματ Ριβς είχε πει τα εξής:

Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστική και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες. Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ