Bruce Dickinson: Χώρισε τη γυναίκα του για 45χρονη γυμνάστρια!
News

Bruce Dickinson: Χώρισε τη γυναίκα του για 45χρονη γυμνάστρια!

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια γάμου, ο Bruce Dickinson χώρισε εδώ και έναν χρόνο με τη γυναίκα του και ζει μόνιμα στο Παρίσι με την 45χρονη φιλενάδα του, που δηλώνει fitness instructor.

Σύμφωνα με τη mirror, η Leana Dolci ήταν μεγάλη οπαδός των Iron Maiden και ακολουθούσε το συγκρότημα εδώ και μία δεκαετία στις περιοδείες του.

Ο Dickinson είναι παντρεμένος με την Paddy από το 1990 και έχουν τρία παιδιά από 27 έως 29 ετών, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για διαζύγιο, αφού τότε θα μπλέξουν πολύ τα οικονομικά τους.

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2017, ο τραγουδιστής των Iron Maiden δεν αναφέρεται σε αυτό τον γάμο του, που είναι ο δεύτερος, αφού ήταν παντρεμένος από το 1983 και για τέσσερα χρόνια με την Jane Dickinson.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Το What Does This Button Do? – An Evening with Bruce Dickinson έχει εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη, αυτούσια παράσταση, θυμίζοντας σε πολλά σημεία stand-up show. Κοινό και κριτικοί παγκοσμίως εντυπωσιάζονται από την δεινότητά του και χαρακτηρίζουν το show ως must-see.

Χωρισμένο σε δύο μέρη, με τον Bruce στο πρώτο ν’ αφηγείται, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό στιγμές της απίστευτης ζωής του και να μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και φωτογραφίες που δεν έφτασαν καν στις σελίδες του βιβλίου του, ενώ το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο στο κοινό σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων.

Στις 4 Νοεμβρίου, το ελληνικό κοινό θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά το απόλυτο είδωλο της μουσικής, να ακούσει τις εμπειρίες του και να γίνει μέλος του θαυμαστού κόσμου του Bruce Dickinson!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ