Τέλος οι Prophets of Rage - Πάνε για φουλ πρόγραμμα οι Rage Against the Machine!
News

Τέλος οι Prophets of Rage – Πάνε για φουλ πρόγραμμα οι Rage Against the Machine!

Από την Παρασκευή κινούμαστε σε ρυθμούς Rage Against the Machine, αφού τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η μπάντα θα παίξει ζωντανά στην Αμερική, ενώ και ο λογαριασμός στο instagram που ανακοίνωσε τις ημερομηνίες, έγινε verified κάτι που σημαίνει ότι είναι επίσημος.

Ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή δήλωση από κάποιο από τα μέλη και είναι λογικό να σκεφτόμαστε ότι αυτές οι εμφανίσεις δεν θα σημαίνουν κάτι περισσότερο για το μέλλον, αλλά μάλλον πάμε για full επανασύνδεση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το συμπέρασμα βγαίνει από το ποστάρισμα του B-Real, τραγουδιστή των Prophets of Rage, που μέσω instagram ουσιαστικά ανακοίνωσε το τέλος της μπάντας. Ένα τέλος που δεν θα ερχόταν αν δεν υπήρχαν μεγαλύτερα σχέδια από τους Rage.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς που στήριξαν τους Prophets στο διάστημα που ήμασταν μαζί. Ήταν τιμή μου να ροκάρω με κόσμο όλων των ηλικιών παρέα με αυτούς τους τύπους. Περάσαμε πολύ καλά και φτιάξαμε σπουδαίες αναμνήσεις σε μικρό διάστημα.  Το να ροκάρω με τον Chuck και τον Tom ήταν εκπληκτικό. Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε και ελπίζω να αφήσαμε καλές εντυπώσεις και μουσική σε κόσμο που το χρειαζόταν. Αυτός ήταν ο σκοπός μας από την αρχή. Λέω σε όλους να μένετε ενημερωμένοι, να δραστηριοποιήστε και να παλεύετε τον καλό αγώνα». 

«Λίγη ώρα αργότερα και μέσω twitter, στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Chuck D. «Ο σκοπός ήταν να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο από τους εαυτούς μας. Κρατήσαμε ζεστή τη θέση για τους RATM και για 1000 μέρες είπαμε την τίμια αλήθεια μας».

Σε αυτά τα τρία χρόνια οι Prophets of Rage κυκλοφόρησαν ένα κανονικό άλμπουμ ένα EP και αρκετά μεμονωμένα single ενώ το δεύτερο άλμπουμ που δούλευαν λογικά θα μείνει στο ράφι. Προλάβαμε και τους είδαμε τον Αύγουστο και στην Ελλάδα σε μία εκπληκτική εμφάνιση στο κλειστό του Φαλήρου και τώρα μας ανοίγει η όρεξη για τους Rage Against the Machine αφού όπως φαίνεται ο Zack ήρθε για να μείνει.

https://www.instagram.com/p/B4VS1ZABkKj/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ