Εσύ τι ερώτηση θα κάνεις στον Bruce Dickinson;
News

Εσύ τι ερώτηση θα κάνεις στον Bruce Dickinson;

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από μία μεγάλη άφιξη. O Bruce Dickinson έρχεται στη χώρα μας όχι όμως για να ανέβει στη σκηνή και να μας στείλει ως συνήθως στα όρια του παροξυσμού όπως κάνει με τους Iron Maiden. Όχι. Έρχεται για να μας βάλει να κάτσουμε αναπαυτικά στις θέσεις μας και να τον ακούσουμε να μας μιλάει για τη ζωή του με τον δικό του του ξεχωριστό και εντελώς βρετανικό τρόπο.

Θα είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία που θα έχουμε να συμμετάσχουμε σε μία συζήτηση με αυτή την τεράστια μορφή της μουσικής. Και όταν λέμε συζήτηση το εννοούμε.

Η περιοδεία του Bruce Dickinson για την αυτοβιογραφία του που συνεχίζεται αυτές τις ημέρες στην Ευρώπη, περιλαμβάνει εμφανίσεις που χωρίζονται σε δύο μέρη.

Στο πρώτο μισό ο Bruce Dickinson μας περιγράφει με χιουμοριστικό και συχνά σατιρικό τρόπο γεγονότα από την πολυτάραχη ζωή του. Με έντονο τρόπο μας περιγράφει στιγμές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του, χρησιμοποιώντας φωτογραφικό υλικο, αλλά αποκαλύπτει και πράγματα που δεν μπήκαν στη αυτοβιογραφία γιατί θεωρήθηκαν… προκλητικά.

Στο δεύτερο μισό ο Bruce αφήνει στην άκρη το μονόλογο και θα πιάσει κουβέντα μαζί μας. Το Q&A session δεν είναι σε καμία περίπτωση σχεδιασμένο από πριν και οι ερωτήσεις που θα του κάνουν οι θεατές θα είναι αυτές που καθορίσουν το που θα πάει η κουβέντα, αφού ο Bruce απαντάει σε όλα, όσο περίεργο και να είναι η ερώτηση.

Και είμαστε σίγουροι ότι κάποιος από το ελληνικό κοινό θα τον ρωτήσει για το Alexander the Great! Που ξέρετε; Μπορεί να το τραγουδήσουμε και όλοι μαζί στο Παλλάς!

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Η High Priority Promotions παρουσιάζει ένα μοναδικό one-man show με πρωταγωνιστή την φωνή των Iron Maiden, Bruce Dickinson!

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (ΕΞΩΣΤΗΣ) – 39€
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ) – 49€
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΝΩ ΘΕΩΡΙΑ – 75€
VIP – 90€

Σημεία προπώλησης: highpriority.gr / ticketmaster.gr / Public / Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
* Για αγορές μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Ο Bruce Dickinson αποτελεί, δίχως αμφιβολία, μία από τις ιστορικότερες μορφές της μουσικής ιστορίας. Πέρα από τις δεκαετίες που έχει περάσει δίνοντας αξέχαστες live εμφανίσεις με τους Iron Maiden, η ζωή του Bruce Dickinson είναι εξίσου συναρπαστική και εκτός σκηνής.

Πολυπράγμων όσο λίγοι, ο Bruce Dickinson έχει ασχοληθεί με την αεροπορία ως πιλότος και επιχειρηματίας, ενώ παράλληλα είναι ζυθοποιός, ομιλητής, σεναριογράφος, δημοσιευμένος συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και ξιφομάχος!

Το 2017, η αυτοβιογραφία του What Does This Button Do?, έγινε αμέσως best-seller στους New York & UK Times ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε σε επιλεγμένες αίθουσες της Βρετανίας, παρουσιάζοντας μέρη του και απαντώντας σε ερωτήσεις των θαυμαστών του.

Φυσικά, το What Does This Button Do? – An Evening with Bruce Dickinson εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένη, αυτούσια παράσταση, θυμίζοντας σε πολλά σημεία stand-up show. Κοινό και κριτικοί παγκοσμίως εντυπωσιάζονται από την δεινότητά του και χαρακτηρίζουν το show ως must-see.

Το What Does This Button Do? – An Evening with Bruce Dickinson χωρίζεται σε δύο μέρη και η διάρκειά του ξεπερνά τις δύο ώρες. Στο πρώτο, ο Bruce αφηγείται, πάντοτε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό στιγμές της απίστευτης ζωής του. Μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και φωτογραφίες που δεν έφτασαν καν στις σελίδες του βιβλίου του!

Το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο στο κοινό του Bruce, σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων! Οι fan ρωτούν και ο Bruce απαντά αυτοσχεδιάζοντας, με το κλασικό χιούμορ που διακρίνει τον χαρισματικό frontman.

Στις 4 Νοεμβρίου, το ελληνικό κοινό θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά το απόλυτο είδωλο της metal σκηνής, να ακούσει τις εμπειρίες του και να γίνει μέλος του θαυμαστού κόσμου του Bruce Dickinson!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ