H Disney «σκότωσε» την τριλογία τoυ Star Wars λόγω του κακού φινάλε του Game of Thrones
News

H Disney «σκότωσε» την τριλογία τoυ Star Wars λόγω του κακού φινάλε του Game of Thrones

Τον Φεβρουάριο του 2018 ανακοινώθηκε μετά βαΐων και κλάδων η συμφωνία της Disney με τους David Benioff και D.B. Weiss, με σκοπό να δημιουργήσουν μία νέα τριλογία του Star Wars.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ήταν τότε στα ντουζένια τους, αλλά τα πράγματα άλλαξαν φέτος μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που υπήρξαν από το κοινό και τους κριτικούς, για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, που χαρακτηρίστηκε βιαστική, μέτρια και σε καμία περίπτωση αντάξια του παρελθόντος της σειράς.

Και όπως φαίνεται αυτός ήταν και ο λόγος που τερματίστηκε η συμφωνία της Disney με τους μαζί τους, κάτι που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την Joanna Robinson, δημοσιογράφο του Vanity Fair που καλύπτει θέματα του Game of Thrones, της Marvel και του Star Wars, το φινάλε του Game of Thrones ήταν αυτό που οδήγησε τα υψηλά κλιμάκια της Disney στην απόφαση να μην προχωρήσουν τελικά με τη νέα τριλογία.

Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε από τότε, ήταν για να δώσουν το περιθώριο στους Benioff και Weiss να αναζητήσουν νέα στέγη, κάτι που πραγματοποιήθηκε τελικά με τη συμφωνία τους με το Netflix, έναντι εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Τα πρόσφατα σχόλια τους σε πάνελ για τις πρώτες ημέρες τους στο Game of Thrones και το πως δεν είχαν ιδέα τι έκαναν στο ξεκίνημα, ήταν αυτά που ανάγκασαν τη Disney να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του διαζυγίου πριν λίγες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι στο κινηματοφικό σύμπαν του Star Wars παραμένει ενεργό το πρότζεκτ του Ράιαν Τζόνσον, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, θα ασχοληθεί και αυτός με μία νέα ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ